Publicat 01 Sep 2017 | Reactualizat 29 Sep 2017 | Expiră 02 Oct 2017

Instalator Specialist Sudura

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Permanent Placement cauta pentru clientul sau, lider pe piaţa serviciilor energetice şi furnizor al unei game largi de operaţiuni tehnice pentru instalaţiile și centralele termice de interior, atât pentru clienţii casnici cât şi pentru cei industriali, un Instalator Specialist Sudura.

Profilul candidatului:

-Calificare profesionala de instalator;
-Calificare profesionala de sudor;
-Experienta de minimum 1 an;
-Autorizatie ANRE in domeniul gazelor naturale minimum grad EGIU, in termen de valabilitate;
-Autorizatie ISCIR sudor, in termen de valabilitate;
-Permis conducere categoria B;
-Aptitudinea de a transmite si recepta cu usurinta informatiile in scris si verbal;
-Capacitatea de lucru sub presiunea timpului;
-Orientare catre client.

Descrierea jobului

-Efectuarea lucrarilor de verificari si revizii tehnice la instalatii de utilizare a gazelor naturale;
-Efectuarea lucrarilor de executie si reparatie la instalatiile de utilizare a gazelor naturale;
-Efectuarea lucrarilor de taiere cu flacara oxiacetilenica a pieselor cu configuratie diferita confectionate din tabla sau otel carbon, de incalzire cu flacara oxiacetilenica a tablelor, a tevilor, a profilelor si pieselor in vederea indepartarii, indoirii, borduirii, pasuirii si suprapunerii etanse, de incarcare cu sudura a suprafetelor uzate, de imbinare a tevilor prin sudura, de confectionare a ecliselor, a nervurilor, a rasuflatorilor;
-Prinderea prin puncte de sudura a pieselor si subansamblelor, in locuri greu accesibile, precum si a profilelor de diferite grosimi.


Candidatii care intrunesc cerintele de mai sus sunt invitati sa aplice on line ori sa trimita direct cv-ul la adresa de e-mail ploiesti.romania@adecco.com
Doar candidatii care corespund profilului vor fi contactati in maxim 3 saptamani. Toate aplicatiile sunt considerate strict confidentiale.
Pentru mai multe oportunitati va rugam sa vizitati oferta de job-uri de pe site-ul adecco.ro si inregistrati-va cv-ul in baza noastra de date pentru a fi eligibil pentru pozitii curente sau viitoare.

Descrierea companiei

Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru.
Creionăm noi soluții pentru clienții noștri, în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor.
Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.
Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.
Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “adecco.com” sau “adecco.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul grupului Adecco. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in companiile din cadrul grupului Adecco sau in cadrul altor entitati, realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, participarea dvs. la diverse cursuri de formare profesionala, furnizarea de diverse servicii, datele putand fi comunicate clientilor si furnizorilor nostri, numai pentru scopurile mai sus mentionate, precum si autoritatilor publice, in baza unor solicitari legale. Grupul Adecco a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. personale, care vor fi stocate timp de 10 ani. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va pune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale. ADECCO RESURSE UMANE SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15866/2010. ADECCO ROMANIA SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15862/2010. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre companiile din grupul Adecco, va rugam sa va adresati ofiterilor nostri de protectie a datelor personale la dataprotection.romania@adecco.com.

Expirat
Instalator Specialist Sudura  -  Adecco Romania