Instalator-fochist-Departament Mentenanta

BK TECHNIK SRL - 5 poziții
Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Calificare tehnica de baza: instalator
Calificarea de fochist-conditie obligatorie
Abilitati: comunicare, rezolvarea problemelor, identificare de solutii, integritate, proactivitate, corectitudine.
Trebuie sa cunoasca, sa monteze, sa puna in functiune, sa diagnosticheze si sa remedieze principalele tipuri de instalatii si utilaje folosite pentru alimentarea cu apa potabila, calda si rece, canalizare, specifice constructiilor civile si industriale.
Trebuie sa aiba aptitudinile necesare pentru a putea sa indeplineasca cerintele legate de aceasta ocupatie: atentie, indemanare, putere de analiza si decizie rapida, spirit de echipa, adaptabilitate la situatii noi.
Disponbilitate de a participa la interventii in afara orelor de program
Lipsa experientei anterioare in mentenanta tehnica a cladirilor-criteriu eliminatoriu

Descrierea jobului

Intretine, montează, pune in functiune, diagnostichează şi remediează principalele tipuri de instalatii şi utilaje folosite pentru alimentarea cu apă potabilă, caldă şi rece, canalizare, specifice construcţiilor civile si industriale – in locaţia unde este desemnat pentru activitatea de intreţinere.
- montează/intreţine instalaţiile interioare de apă rece şi caldă pentru uz menajer;
- montează/intreţine echipamentele utilizate în instalaţiile de canalizare;
- intocmeste necesarul de materiale şi il prezinta Site Managerului, solicitând sa fie aprovizionat la timp cu tot ce este necesar executării lucrării.
- rezolvă şi alte sarcini din sfera sa de activitate, trasate de superiorul direct ierarhic sau de orice altă persoană superior ierarhică.
Disponibilitate pentru a susţine ceilalti membrii ai echipei (electricieni / frigotehnişti / lacatuşi) cand aceştia au nevoie de asistenţă, in limitele specifice intreţinerii clădirilor.

Descrierea companiei

Suntem o companie specializată în executia de instalatii electrice si instalatii mecanice, precum si în oferirea de solutii pentru mentenanta tehnică a clădirilor. Cu o prezentă de peste 19 ani pe piata din România, membră a grupului BK a.s (Slovacia), ne-am desfasurat activitatea în această perioadă atât ca antreprenor general de instalatii cat si contractor pentru proiectare si executie instalatii electrice, reusind prin proiectele realizate să ne creem o pozitie solidă si un nume pe piata de profil.

Investim în mod constant în perfectionarea profesională a angajatilor nostri, în tehnologii actuale si echipamente moderne pentru a putea oferi clientilor nostri servicii de calitate certificată, bazate pe solutii inovatoare, integritate si profesionalism. Cunostintele si abilitătile întregii echipe BK Technik sunt fundamentul si garantia satisfactiei clientilor nostri. Dedicarea inginerilor BK Technik asigură oferirea de solutii optime sub raportul eficientei costurilor, al confortului si sigurantei lor.

Publicat 19 nov. 2021 Reactualizat 17 dec. 2021 Expiră 19 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.