Publicat 08 Ian 2015 | Expiră 09 Feb 2015

Inspectori tehnici in agricultura ecologica - suport tehnic birou

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Inginer absolvent al facultatii de agricultura, horticultura, zootehnie, medicina veterinara, ecologie sau industrie alimentara cu o experienta specifica in domeniul agriculturii sau agriculturii ecologice de minimum doi ani si cu un nivel ridicat de cunostinte teoretice si practice privind modul de productie in domeniul agricol, agro-alimentar : productie animaliera, productie vegetala, procesare, depozitare, distributie, comercializare – import/export, hrana pentru animale.

Cunoasterea limbilor Italiana si Engleza la nivel conversational.

Candidat dispus sa calatoreasca in vederea efectuarii vizitelor de inspectie in tara.

Posesor permis conducere si autoturism propriu in vederea efectuarii deplasarilor interne.

Descrierea jobului

JOB -INSPECTOR TEHNIC IN AGRICULTURA ECOLOGICA:
- Candidatul va urma un curs de formare in activitatea sa de inspector tehnic, desfasurat pe o perioada de 5 zile, la finalul acestuia se va sustine un test iar absolventi acestui test vor parcurge o perioada de practica in urma careia se va elibera un certificat care atesta competentele dobandite.
- Urmatorul pas este inchierea unui contract de colaborare profesionala (Contract de colaboarere P.F.A., I.I. si I.F. cu remuneratie in functie de numarul de vizite de inspectie efectuate).
- Efectuarea inspectiilor pe teren la operatorii ecologici cu care Organismul nostru de Inspectie si Certificare are incheiate contracte, in conformitate cu planul de inspectie stabilit de catre Bios srl;
- Intocmirea si prezentarea rapoartelor de inspectie complete catre biroul Bios srl.

JOB - SUPORT TEHNIC PENTRU BIROUL DIN BUCURESTI
- asigurarea suportului tehnic pentru angajati companii si colaboratori acesteia
- operarea datelor in sistemul de gestiune propriu al companiei
- servicii de secretariat
- arhivare documente
- traducerea documentelor interne din italiana in romana pentru colegi de la biroul central din Italia
- inspectii tehnice ocazionale la operatorii ecologici cu care Organismul nostru de Inspectie si Certificare are incheiate contracte.

Descrierea companiei

Organism de inspectie si certificare a produselor agroalimentare

BIOS srl este un organism autonom de control si certificare, ce functioneaza în conformitate cu normele si reglementările europene in vigoare, avand ca ramura principala de activitate controlul si certificarea productie agricole in sistem ecologic.

BIOS face controlul, verificarea şi certificarea societăţilor care adoptă metodele de productie ecologica in conformitate cu principiile, metodele şi tehnicile stabilite de standardele de referinţă in toate domeniile de activitate, care pornesc de la productie şi prelucrare pana la distribuţie şi comercializare.

Astfel spus certificarea facuta de catre BIOS asigură că societăţile care oferă produse alimentare şi agricole sunt în conformitate cu cerinţele si normele stabilite pentru producţia si comercializarea in sistem ecologic.

Acreditarea şi recunoasterea noastra la nivel naţional şi internaţional are la baza cele mai importante si prestigioase institutii din lume precum: IFOAM, USDA, ACCREDIA, BIOSUISSE, IBD, ceea ce ne confera mai multa stabilitate si credibilitate in aceasta ramura a agriculturii ecologice.

Expirat
Inspectori tehnici in agricultura ecologica - suport tehnic birou  -  Bios Italia Sucursala Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close