Publicat 14 Aug 2020 | Reactualizat 22 Aug 2020 | Expiră 22 Sep 2020

Inspector SSM

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul lideal trebuie sa posede cunostinte in ceea ce priveste legislatia in vigoare privind domeniul securitatii si sanatatii in munca;
- capacitatea de adaptare a prevederilor generale de protectie a muncii la specificul activitatilor din firma;
- responsabilitate si meticulozitate in elaborarea/completarea regulilor proprii de aplicare a NSSM;
- adaptabilitate la situatii neprevazute;
- cunostinte si metode de investigare a accidentelor, notiuni de baza de medicina muncii agenti de risc;
- gandire si capacitate de analiza si sinteza;
- discernamant si capacitatea de a rezolva problemele;
- putere de decizie si asumarea responsabilitatii;
- spirit de ordine si disciplina;usurinta in comunicare, abilitati pentru lucrul in echipa.
- cunostinte operare PC (Windows, Word, Excel);

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- se asigura că șantierul este dotat cu facilități sociale si sanitare corespunzatoare;
- se asigură că au fost luate toate măsurile de protecţie colectivă şi individuală care au fost prevazute în PSS şi PPSS;
- se asigura ca sunt create conditii de interventie in caz de accident si de prim ajutor;
- asigura implementarea si testarea periodica a procedurilor de interventie in caz de accident sau situatie periculoasa;
- se asigura ca toate accidentele, incidentele si evenimentele periculoase sunt raportate si investigate;
- se asigura ca sunt create conditii pentru efectuarea instructajelor SSM (un spatiu special destinat acestui scop, dotat in mod corespunzator).
- efectueaza instructaj introductiv la inceperea lucrului pentru persoanele noi aparute in santier;
- verifica angajatii pentru purtarea EIP;

Descrierea companiei

Experienta in domeniul constructiilor si spiritul organizatoric au facut din SC AXA TRANS CONSTRUCT SRL, un adevarat lider pe piata de constructii si logistica din Romania. Inca din 2004, compania a realizat o serie de proiecte de succes cu ansambluri rezidentiale si industriale, dar si in infrastructura drumurilor, totul in conformitate cu standardele europene.
Pornind de la o echipa restransa cu planuri mari, AXATC a pus bazele unei companii de viitor, cumuland peste 100 de specialisti in inginerie, executie si proiectare, management de proiect, intr-un colectiv propriu. Personalul calificat, dornic sa obtina mereu rezultate mai bune este atent pregatit pentru orice proiect de inginerie civila. Cu utilaje moderne si performante si echipamente de calitate, AXATC da viata planurilor tale, fie ca e vorba de poduri, drumuri, cladiri office, constructii rezidentiale sau amplasamente industriale.

Colaborarea constanta intre client si echipa noastra de specialisti duce la o usurinta in comunicare, astfel incat totul sa decurga conform planului. Pentru ca cerintele colaboratorilor sunt mereu pe primul loc, ideile sunt dezbatute cu un personal avizat din cadrul AXATC, gata sa ofere cele mai bune solutii intr-un buget optimizat.
De la strategie, planuri de markerting, pana la realizarea efectiva a proiectelor dorite, AXATC da viata tuturor ideilor, indiferent de gradul de dificultate al acestora. Astfel fiecare client are parte de servicii complete de la proiectare, pana la finisaje de calitate.
Acreditarile companiei AXATC s-au reliefat atat in materie de personal, cat si in ceea ce priveste utilajele profesionale folosite. Sistemele electrice si planurile de constructie sunt facute pana in cel mai mic detaliu, totul in conformitate cu standardele de calitate ISO si legislatia de profil in vigoare.
Seriozitatea oferita si rezultatele concrete de pe piata de constructii din Romania se ridica la standarde inalte, cu parteneri mereu multumiti.

Expirat
Inspector SSM  -  AXA TRANS CONSTRUCT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close