INSPECTOR RESURSE UMANE- Localitatea CODLEA

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

In ceea ce priveste Educatia, Cunostintele si Calificarile necesare, persoana pe care o cautam are:
 • Curs de Inspector Resurse Umane
 • Studii superioare sau medii;
 • Experienta anterioara de minim 2 ani;
 • Cunostinte de utilizare a pachetului Microsoft Office (Outlook, Excel, Word,) la nivel mediu/avansat.

Ca Persoana, cautam pe cineva care are:
 • Abilitati foarte bune de comunicare scris si verbal;
 • Abilitati de analiza si sinteza;
 • Capacitate de organizare, planificare;
 • Capacitate de luare a deciziilor si rezolvare de probleme;
 • Atitudine proactiva la noutate si dezvoltare;
 • Atentie la detalii;
 • Abilitati de a lucra in echipa si independent.

Descrierea jobului

Principalele Atributii ale Inspectorului de Resurse Umane vor fi:
 • Gestionarerea proceselor de recrutare şi selecţie de personal, respectiv: sa sustina interviuri, sa receptioneze toate CV-urile candidatilor primite prin canalele interne si externe;
 • Transmiterea situatiei privind locurile de munca vacante / ocupare la AJOFM;
 • Verificarea valabilitatii actelor prezentate de catre candidatii selectati in vederea angajarii;
 • Colaborarea cu furnizorul de servicii medicale pentru: programarea candidatilor selectati in vederea efectuarii examenului medical la angajare, respectiv a examenului periodic pentru angajatii existenti;
 • Intocmirea si gestionarea dosarelor de personal ale angajatilor: intocmeste contracte de munca, fise de post, decizii incetare, acte aditionale de modificare a contractelor, adeverinte;
 • Realizarea interviului la plecarea din firma a personalului, intocmeste note de lichidare;
 • Centralizarea diferitelor cereri / reclamatii / propuneri de imbunatatire specifice activitatii de resurse umane din partea salariatilor, propunand solutii pentru rezolvarea acestora;
 • Tine legatura cu diverse institutii: CASS, ITM, banca, furnizor medicina Muncii;
 • Tine in permananta legatura cu departamentul de resurse umane locatia Cluj-Napoca, transmitand in termenele agreate documentele emise;
 • Ofera suport in desfasurarea tuturor activitatilor specifice departamentului de resurse umane: planificare concedii de odihna, instruire, evaluare personal la finalul perioadei de proba, evaluare anuala a performantelor, formare profesionala interna a angajatilor, salarizare, etc
 • Studierea si utilizarea diverselor surse de informare legislativa pentru a se mentine la curent cu noutatile/ modificarile legislative din domeniu.

Beneficii:
 • Salariu fix + bonusari acordate lunar si trimestrial in functie de performantele obtinute
 • Tichete de masa- 20 lei/ zi lucrata
 • Asigurare transport
 • Alte beneficii specifice companiei.

Notă de informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Operatorul de date cu caracter personal este Inter Cars Romania SRL, înregistrată la Registrul Comerțului Cluj sub nr. J12/3051/2008, CUI 24195562, având sediul social în Cluj-Napoca, Str. Câmpul Pâinii, nr. 3-5, județul Cluj, e-mail: hr.intercars.eu (“noi“sau “operatorul de date“).
Vom procesa următoarele date cu caracter personal referitoare la dvs.: nume, prenume, imagine, functie, numar telefon, adresa de e-mail, angajator, experienta, calificari, curriculum vitae, limbi straine, experienta anterioara, studii, adresa, competente, starea civila. Furnizarea datelor dvs. cu caracter personal este voluntară si necesară pentru evaluarea informatiilor cuprinse in CV in raport cu cerintele postului.
Datele cu caracter personal vor fi procesate în scopul desfasurarii procesului de recrutare, această prelucrare având ca temei intereseul legitim al operatorului de date.
Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate pentru o perioada nedeterminata de timp.
Prin trimiterea CV-ului pentru pozitia publicata pe site-ul E Jobs, va exprimati acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal mentionate anterior si cuprinse in CV-ul dvs.
Aveți următoarele drepturi în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:
Dreptul de acces: aveți dreptul de solicita către operatorul de date informații cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de către operatorul de date.
Dreptul de rectificare: aveți dreptul de a solicita operatorului de date rectificarea datelor dvs. cu caracter personal incorecte.
Dreptul de ștergere: aveți dreptul de a solicita operatorului de date ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în anumite situații, cum ar fi: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru realizarea scopului de procesare pentru care au fost colectate, a fost retras consimțământul pentru prelucrarea acestora de către operatorul de date.
Dreptul de restricționare a prelucrării: am dreptul de a solicita operatorului de date restricționarea procesării de către operatorul de date în anumite situații, cum ar fi situația în care contestați acuratețea datelor cu caracter personal procesate de către operatorul de date, procesarea datelor cu caracter personal nu este realizată în conformitate cu legea.
Dreptul de opoziție: aveți dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația dvs. particulară, ca date care vă vizează să constituie obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care exista dispoziții legale contrare.
Dreptul de portabilitate: aveți dreptul să solicitați operatorului de date transmiterea datelor mele cu caracter personal prelucrate de către operatorul de date către dvs. sau către o altă entitate ce urmează să vă prelucreze datele cu caracter personal.
Dacă doriți să vă exercitați drepturile de mai sus sau dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: hr.intercars.eu.
De asemenea, pentru orice plângeri și sesizări, vă puteți adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Descrierea companiei

Inter Cars Romania Srl, companie multinationala, membra a unui puternic grup european, lider de piata pe segmentul distributiei de piese pentru autoturisme/camioane/vehicule comerciale, echipamente service s.a. cu peste 60 de filiale la nivel national.

INTER CARS IN EUROPA

Inter Cars SA a fost infiintata in anul 1990 in Polonia de catre Krzysztof Oleksowicz, Piotr Oleksowicz si Andrzej Oliszewski prin demararea activitatii de import si distributie de componente si accesorii auto in Varsovia.​

In anul 2000 a fost deschis un depozit logistic in nordul Varsoviei (Czosnow) cu suprafata de 17.000 mp, destinat sa acopere necesitatile de stocare in vederea distributiei la nivelul intregii Poloniei.​

In anul 2007 a preluat cel mai mare distribuitor european de piese si accesorii pentru autovehiculele cu origine asiatica -JC-AUTO, Inter Cars devenind cel mai mare distribuitor de piese si accesorii auto din centrul si estul Europei!​

In 2020, Inter Cars isi desfasoara activitatea in 17 tari din Europa,numarul total de sucursale este 561 (2018: 548), dintre care 248 de filiale in Polonia si 313 filiale in celelalte tari.

Inter Cars SA este cel mai mare distribuitor de piese pentru autovehicule de pe teritoriul Poloniei si ocupa numărul 1 la nivelul Europei Centrale si de Est.

INTER CARS IN ROMANIA

Cu bazele in Polonia, Inter Cars si-a inaugurat activitatea in Romania in anul 2008, dupa o perioada de pregătire de aproximativ un an. In septembrie 2008 au inceput vanzarile intr-o singura locatie, iar in prezent suntem mandri ca am ajuns la un numar de 61 filiale ce opereaza in regim de franciza in tara noastra.

Inter Cars Romania SRL este singurul distribuitor de pe piata din Romania care are acces la 3 depozite externe, din care se poate aproviziona cu majoritatea reperelor de camioane, in termen de 2-3 zile.

DE CE SA LUCREZI CU NOI? Suntem unul din liderii pietei din Romania si ne propunem sa ne dezvoltam constant, privind mereu inainte, in timp ce ne consolidam pozitia existenta pentru a oferi stabilitate si in viitor. Ne caracterizeaza pasiunea si angajamentul in activitatile de zi cu zi dar cunoastem cate de important este sa ne pastram echilibrul corect intre munca si viata personala.

FACETI CUNOSTINTA CU INTER CARS Suntem o companie infloritoare, prezenta in 17 tari europene. Dezvoltarea constanta ne face sa fim deschisi catre noi oportunitati si posibilitati. Cunoaste-ne mai bine si afla mai multe despre noi explorand site-ul Inter Cars si pagina de Facebook.

www.intercars.ro Facebook Inter Cars Romania

Publicat 31 mai 2022 Expiră 30 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.