Publicat 19 Mar 2021 | Reactualizat 16 Apr 2021 | Expiră 19 Apr 2021

Inspector daune

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Minim 2 ani de experienta in domeniu;
Studii superioare finalizate;
Competente digitale relevante pentru cerintele postului;
Familiar cu cele mai recente sisteme informatice si software de asigurari;
Cunostinte de legislatie in domeniul asigurarilor - constituie un avantaj;
Cunostinte limba engleza - constituie un avantaj;

Aptitudini:
Abilitati excelente de comunicare interpersonala;
Calm si asertiv atunci cand se ocupa de reclamatii;
Atentie sporita la detalii si corectitudine;
Capacitate de analiza si sinteza, acuratete in gandire;
Orientare catre rezultate;
Abilitati de negociere;
Integritate, responsabilitate, seriozitate, corectitudine.

Descrierea jobului

Inregistreaza dosarele de dauna notificate in sistemele de gestiune a dosarelor;
Evalueaza rezerva de daune conform riscului asigurat si o ajusteaza dupa caz;
Se ocupa de procesul de analiza, colectare documente necesare, relatia cu clientii privind statusul dosarelor notificate;
Participa la actualizarea procedurilor specifice domeniului de activitate;
Transmite superiorului ierarhic propunerea de plata sau respingerea dosarelor de dauna deschise pe produsele de asigurare care fac parte din portofoliul de asigurari al societatii;
Este responsabil pentru gestionarea riscurilor in zona acoperita, se asigura ca activitatile care sunt specifice domeniului de responsabilitate sunt in conformitate cu politica societatii de gestionare a riscurilor si cu standardele de risc aprobate.

Descrierea companiei

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group

Prezentare generala:

2005 BCR Asigurari de Viata a fost infiintata la sfarsitul anului 2005 ca subsidiara a celei mai mari banci comerciale din Romania, BCR. 2006 Compania si-a inceput activitatea operationala in luna ianuarie 2006, in vederea dezvoltarii conceptului modern de servicii financiare integrate prin includerea in oferta Grupului BCR a asigurarilor de viata alaturi de servicii bancare, de administrare a activelor, leasing si asigurari generale. In anul 2006, actionarul majoritar BCR a fost preluat de Grupul Erste. 2007 In cursul anului 2007 compania a fost autorizata si ca administrator de fonduri de pensii facultative si a lansat primul sau fond de pensii facultative: Fondul BCR Prudent. 2008 In septembrie 2008 grupul austriac de asigurari Vienna Insurance Group achizitioneaza 88,47% din BCR Asigurari de Viata, BCR detinand un procent de 5%, restul actiunilor fiind detinute de catre persoane fizice.

Vienna Insurance Group, actionarul majoritar al companiei, este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de asigurari din Europa Centrala si de Est si cuprinde aproximativ 50 de companii, activand in 25 de tari si oferind servicii de inalta calitate si solutii inovative de asigurare.

Expirat
Inspector daune  -  BCR ASIGURARI DE VIATA Vienna Insurance Group SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close