Publicat 04 Mai 2017 | Reactualizat 01 Iun 2017 | Expiră 05 Iun 2017

Ingrijitori persoane la domiciliu - FARA COMISION

7 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam ingrijitoare / ingrijitori persoane la domiciliu, pentru familii din zona de nord a Italiei:
- experienta anterioara in domeniul medical sau asistenta sociala, in Romania sau strainatate;
- cunoasterea limbii italiene la nivel conversational;
- in functie de nevoile persoanelor aflate in ingrijire, angajatul trebuie sa ofere asistenta permanenta medicala, sociala, dupa caz.

Descrierea jobului

- NU PERCEPEM COMISION
- salariu: incepand de la 850 euro, net;
- se acorda repaus saptamanal, masa si cazare;
- se acorda concediu platit.

Descrierea companiei

Tomasi Group are o istorie de peste 20 de ani pe piața românească. Suntem o companie cu activitate internațională, sediul principal fiind în Brașov (România). În prezent, Grupul Tomasi are un total de peste 1.000 angajați din întreaga Uniune Europeană. Internaționalizarea activității a condus la extinderea structurii comerciale a companiei, prin implementarea de birouri funcționale în: Brașov, Leeds, Milano, Paris, Frankfurt și Sofia.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Ingrijitori persoane la domiciliu - FARA COMISION  -  Tomasi Group

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close