INGRIJITOR CLADIRI

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Candidatul ideal este persoana cu calitati si deprinderi in meseria de Agent curatenie;
- Resposabil ingrijire cladiri si imprejurimile acesteia ;
- Persoana serioasa, punctuala, organizata, cu o integritate fizica si psihica foarte buna.
- Pregatire de baza:
Studii gimnaziale / scoala profesionala / liceu ;
Certificat de calificare – specializare – agent curatenie – reprezinta un avantaj;

Descrierea jobului

- Asigurara toate procesele cu privire la efectuarea si intretinerea curateniei in incinta cladirii, spatiilor conexe ale acesteia, in conformitate cu programul stabilit;
- Desfasoara activitati de curatenie si ingrijire a cladirei, spatiilor verzi si zona aferenta;
- Executa lucrari suplimentare necesare mentinerii curateniei si evacuarii gunoiului menajer;
- Se ocupa de atributii gospodaresti ( vopsirea, zugravirea, curatarea diferitrolor zone din interiorul si exteriorul cladirii;
cosirea si ierbicidarea vegetatiei, etc
- este direct raspunzator de indeplinirea intocmai a atributiilor si prevederilor sarcinilor de serviciu stabilite;
- este direct raspunzator de pastrarea bunurilor materiale sau de alta natura pe care le are in gestiune;

Descrierea companiei

LUKOIL Romania este unul dintre cei mai semnificativi jucători de pe piaţa petrolieră și o societate cu peste 3000 angajati.

Cea mai mare parte a investiţiilor realizate o reprezintă cheltuielile pentru construcția lanțului propriu de benzinării, îmbunătăţirea imaginii şi optimizarea funcţionării staţiilor de distribuție carburanți. LUKOIL este una dintre marile companii internationale de petrol si gaze ce reprezinta 2,1% din productia mondiala de petrol.

Pozitia puternica de care se bucura compania in prezent este rezultatul unei activitati de peste 20 de ani pentru extinderea rezervelor si dezvoltarea afacerilor, prin identificarea si realizarea unor tranzactii strategice.

Investiţiile au fost direcționate cu precădere către reconstrucţia şi modernizarea reţelei de distribuţie carburanţi, extinderea reţelei de GPL, construirea unor noi staţii, dar şi implementarea unei platforme IT ultra performante, care optimizează întregul sistem de retail al LUKOIL România.

Datorită activității sale din Romania și pentru rezultatele economice înregistrate în anul 2014, LUKOIL Romania a obținut doua premii importante, și anume locul I pentru cea mai buna organizație a grupului LUKOIL în străinătate (acordat de către PAO LUKOIL) și premiul al doilea în Topul National al firmelor din Romania, categoria "Întreprinderi foarte mari" — grupa "Comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate" (acordat de Camera de Comerț și Industrie a României).

LUKOIL România S.R.L. a trecut cu succes recertificarea sistemului integrat de management ISO 9001 și EN ISO 14001, devenind una dintre primele societăți din ramura petrolieră din România care îndeplinește cerințele standardului internațional în domeniul calității produselor, protecției mediului, sănătății și securității în muncă, conform versiunii standardelor din 2015. LUKOIL desfasoara in prezent multiple proiecte de explorare si productie in domeniul petrolului si gazelor in 13 tari.

Compania are rafinarii in 6 tari ( inclusiv participatii la complexul de rafinare ISAB si la rafinaria Zeeland). In prezent LUKOIL produce o gama larga de produse petroliere si petrochimice care sunt apoi distribuite in peste 30 de tari.

Publicat 29 sept. 2021 Reactualizat 20 oct. 2021 Expiră 29 oct. 2021
Joburi similare