de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 04 Feb 2019 | Expiră 07 Feb 2019

Ingrijitoare copii gradinita

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Echipa Nicoland se mărește! Căutăm o îngrijitoare, program full time, care să ni se alăture în călătoria noastră alături de copii.

Dorim să fie o persoană serioasă, reponsabilă, empatică, sociabilă, caldă și prietenoasă, să iubească mult copiii, să aibă o atitudine pozitivă, să îi placă provocările, să aibă răbdare și să cunoască etapele de dezvoltare ale vârstei preșcolare. Experiența de lucru cu cei mici reprezintă un avantaj.

Oferim o echipă unită și veselă, o ambianță de lucru plăcută, activă și oportunități de învățare.

Descrierea jobului

- preia copiii dimineața de la părinți și îi conduce în sala de activitate;
- însoțește copiii la toaletă, îi schimbă de scutec dacă este cazul;
- asistă la îmbrăcarea copiilor și îi însoțește pentru ieșirea în curte sau la alte activități;
- asigură sprijin copiilor la masă ;
- contribuie la pregătirea sălilor de activitate, de somn, de masă;
- sprijină educatoarea în activitatea zilnică;
- înlocuiește temporar (la nevoie) educatoarea sau asistenta de educatoare;
- însoțește copiii în zona de recepție pentru a fi preluați de părinți;

Descrierea companiei

Nicoland este un centru educațional cu 6 principii pentru cei 6 ani ai copilului preșcolar: educație cu blândețe, respect față de copil, descoperirea talentelor, educație fără televizor, dragoste față de cărți, alimentație sănătoasă.

Proiectul nostru educațional, Nicoland, încurajează individualitatea, unicitatea fiecărui copil și eterogenitatea (abandonăm sistemul de creare a grupelor pe criteriul strict al vârstei și oferim prioritate dezvoltării și intereselor copilului). Reușim aceasta prin integrarea abilităților individuale și educarea diferențiată, adaptată nevoilor fiecărui copil.

Pentru fiecare copil înscris la Nicoland ne propunem: dezvoltarea cognitivă, afectivă și socială în funcție de personalitate și ritmul propriu de dezvoltare; dezvoltarea capacității de a comunica și interacționa; descoperirea identității proprii și a potențialului, încurajarea explorării, încercărilor, experimentelor, imaginației.

Expirat
Ingrijitoare copii gradinita  -  Nicoland

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close