de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 12 Sep 2008 | Reactualizat 11 Oct 2008 | Expiră 13 Oct 2008

INGINERI PROIECTANTI INSTALATII, CONSTRUCTII CIVILE, DRUMURI, HIDROTEHNIC, GEODEZIE, TEHNOLOGIE

6 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-ABSOLVENT DE STUDII SUPERIOARE TEHNICE (FACULTATEA CONSTRUCTII SECTIA CONSTRUCTII CIVILE-INDUSTRIALE, INSTALATII, C.F.D.P, GEODEZIE, HIDROTEHNICA, TEHNOLOGIA INDUSTRIEI ALIMENTARE)
-BUN CUNOSCATOR A CEL PUTIN UN PROGRAM DIN URMATOARELE: AutoCAD, ArhiCAD, NEMETSCHEK
-DISPONIBILITATE DESFASURARE ACTIVITATEA IN FOCSANI!

Descrierea jobului

-COLECTIV TANAR, MEDIU DE LUCRU PLACUT, OPORTUNITATI IN APROFUNDAREA CUNOSTINTELOR (PARTICIPARI LA DIFERITE CURSURI, CONFERINTE)
-SERIOZITATE, CAPACITATE DE APROFUNDARE A NOILOR CUNOSTINTE, ABILITATI DE COMUNICARE, CUNOSTINTE IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR
-SALARIU MOTIVANT, BONUSURI IN FUNCTIE DE REALIZARI, PRIME DE PROIECTE, LOCUINTA DE SERVICIU, PRECUM SI ALTE FACILITATI!

Descrierea companiei

FIRMA DE CONSULTANTA PENTRU CONSTRUCTII-INVESTITII, PROIECTARE, CU O VASTA EXPERIENTA IN DOMENIU (NUMEROASE PREMII SI DIPLOME OBTINUTE ATAT LOCAL CAT SI NATIONAL) DOVEDITA PRIN IMPLEMENTAREA UNOR PROIECTE FINANTATE DIN FONDURI GUVERNAMENTALE DAR MAI ALES EUROPENE. FIRMA SE AFLA INTR-O CONTINUA DEZVOLTARE.

Expirat
INGINERI PROIECTANTI INSTALATII, CONSTRUCTII CIVILE, DRUMURI, HIDROTEHNIC, GEODEZIE, TEHNOLOGIE  -  S.C. ALMA CONSULTING S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close