Publicat 13 Nov 2018 | Expiră 14 Dec 2018

Inginer urmarirea fabricatiei

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru pozitia de inginer urmarirea fabricatiei din cadrul companiei noastre cautam o persoana responsabila, energica, atenta la detalii, cu studii superioare tehnice de specialitate finalizate - T.C.M. sau alt profil mecanic, care sa aiba cunostinte:
- limba engleza - nivel mediu;
- MS Office.
Experienta in domeniul prelucrarilor prin aschiere si conducere operativa poate constitui un avantaj.

Te asteptam sa te alaturi echipei noastre!

Descrierea jobului

Principalele tale responsabilitati vor fi:

  • intocmirea graficelor de fabricare a produselor pentru esalonarea optima a executarii operatiilor conform succesiunii fazelor tehnologice;
  • asigurara pregatirea de fabricatie ( EMM, scule, dispozitive, programe de prelucrare);
  • urmarirea respectarii programelor de fabricatie si realizarea ritmica a productiei;
  • colectarea si inregistrarea zilnica a stadiului de executie a productiei, analiza abaterilor si cauzelor acestora;
  • urmarirea utilizarii rationale a factorilor de productie, incadrarea in normele de timp;
  • urmarirea sincronizarii activitatilor din sectoarele de fabricatie pentru realizarea ritmica si la termenele prestabilite a programului de productie – coordonarea miscarii obiectelor muncii intre locurile de munca;
  • asigurarea interfetei cu departamentele Proiectare, Tehnologie, Logistica in cazul sesizarilor primite de la conducatorii locurilor de munca.

Descrierea companiei

Cu o experienta de peste 30 de ani, voestalpine VAE APCAROM si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca, fiind singura companie furnizoare de schimbatoare si elemente de infrastructura pentru caile ferate, metrou, tramvai si companii cu linii industriale proprii.

Pregatim angajatii pentru a face fata tuturor provocarilor profesionale si sprijinim ideea dezvoltarii unei cariere solide si pe termen lung.

Începând cu data de 25 mai 2018 a intrat în vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice - prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestora.
Prin aplicarea la acest job consideram că avem consimțământul Dvs. EXPLICIT in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal de către S.C voestalpine VAE APCAROM S.A conform Regulamentului (UE) 2016/679 in scopul recrutarii de personal.

Expirat
Inginer urmarirea fabricatiei  -  voestalpine VAE APCAROM

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close