Cinema City Romania

check_circle Companie verificată
43

Cinema City Romania

check_circle Companie verificată
43

Despre

Descoperă lumea filmului din interior!

Alătură-te echipei Cinema City, cel mai mare operator de cinema din România, parte din Cineworld, al doilea mare lanț de cinematografe din lume!

Ne dorim să fim cel mai bun loc unde se vizionează filmele și suntem primii care aducem cele mai noi producții, tehnologii de ultimă generație și cele mai spectaculoase formate, precum IMAX, 4DX, VIP. În România, Cinema City are 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe din ţară.

Megaplexul cu cele mai multe sali din Romania (21), Cinema City Cotroceni, include şi prima sala IMAX din Romania dar şi 3 Săli VIP.  A doua sală IMAX din Romania a fost deschisă in mai 2016 în Timișoara Shopping City.

In mai 2015 se deschide Cinema City Mega Mall, primul multiplex din Romania care are si sala 4DX, urmand ca în iulie sa se deschida  şi cea de-a doua, în Cinema City Constanta City Park, iar in aprilie cea de-a treia în Cinema City Timisoara Shopping City. În august 2017 am continua extinderea cu a patra sala 4DX in Brăila Mall, iar in martie 2018 am deschis cea de-a cincea locatie 4DX din totalul de 500 de săli 4DX la nivel global, in Cluj Iulius Mall.

Joburi

Social

Contact

str. Ana Davila nr. 13, Sector 5, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close