Inginer Tehnolog

COFETARIA NAOMI - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Dacă eşti absolvent al facultăţii "Tehnologia produselor agroalimentare" şi printre pasiunile tale se numără şi cea pentru domeniul de patiserie / cofetărie, chiar dacă ai sau îţi doreşti să faci experienţă în acest domeniu, eşti responsabil, îţi place să lucrezi în echipă, ai abilităţi organizatorice, comunicative şi vrei să lucrezi într-o companie în plină dezvoltare, te aşteptăm alături de noi.

Descrierea jobului

Îţi oferim :
- mediu de lucru plăcut;
- salariu în funcţie de performanţe, plus alte bonusuri;
- o echipă dornică de excelenţă.

Descrierea companiei

Naomi este o rețea de cofetării moderne cu laboratoare proprii de torturi/prăjituri/patiserie, unde se folosesc tehnologii actuale, materii prime de calitate și unde lucrează oameni pasionați de meseria lor.
Rețeaua este reprezentată de 4 cofetării și un restaurant cu o atmosferă placută și servicii de calitate. Cofetăriile sunt localizate atât în Timișoara (Calea Aradului, Traian), cât și în jurul ei (Buziaş, Moşniţa Nouă). Deoarece suntem într-o continuă dezvoltare, vrem să ne mărim echipa cu oameni pasionați și implicați pentru profesia lor.

Publicat 25 ian. 2022 Reactualizat 22 feb. 2022 Expiră 24 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.