Publicat 01 Oct 2019 | Expiră 01 Nov 2019

Inginer Tehnolog

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent de studii superioare în industria alimentară
Experiență anterioară în companii producătoare de alimente (avantaj).
Disponibilitate de deplasare (aprox. 25% din timp)
Persoană conștiincioasă, meticuloasă și cu inițiativă
Abilitatăți bune de comunicare și lucru în echipă

Descrierea jobului

Contribuie la dezvoltarea și testarea de produse noi atât pentru retail, cât și pentru utilizatorii industriali
Susține echipa de vânzări în relația cu producătorii - oferă suport tehnic în identificarea nevoilor clienților și potențialilor clienți, precum și prin identificarea de soluții pentru satisfacerea nevoilor acestora.
Se deplasează la clienți (ocazional) împreună un reprezentant de vânzări pentru a facilita dezvoltarea relației cu acesta

Se oferă:
- pachet salarial motivant
- asigurare privată de sănătate
- oportunitatea de dezvoltare profesională

Descrierea companiei

În urma cu 20 de ani, MIB Prodcom SRL și-a luat Angajamentul să livreze pe piața românească produse alimentare de calitate. Din 1998 am început propria producție de conserve, achiziționând și modernizând fosta Întreprindere Legume Fructe Aiud (județul Alba), iar în anul 2002 ne-am luat Responsabilitatea de a duce mai departe brandul Arovit, odată cu achiziționarea fabricii din Valea lui Mihai – emblemă a agriculturii bihorene. Menținerea în piața românească a unei fabrici și a unei mărci care datează de peste 70 de ani demonstrează Onestitatea noastră față de consumatorii fideli Arovit. Viziunea noastră a fost și este apreciată în România, fapt atestat de topurile realizate de-a lungul anilor de către Camera de Comerț și Industrie a României, Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii și de către Camera de Comerț și Industrie Cluj. Ne-am Implicat în comunitațile locale în care suntem prezenți, asigurând locuri de muncă pentru sute de persoane, precum și desfacere pentru produsele fermierilor autohtoni. Misiunea fiecarei zile este să păstram Tradiția și gustul românesc în fiecare din produsele care ies din curtea fabricilor noastre: Betarom Impex SRL Valea lui Mihai, Pektirom SRL Dej și Mib Prodcom SRL Aiud.

Expirat
Inginer Tehnolog  -  AROVIT (MIB PRODCOM)

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close