Publicat 10 Ian 2019 | Expiră 10 Feb 2019

Inginer tehnolog - Centru de Cercetare si Dezvoltare IFOR

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii superioare specializarea TCM
- cunoașterea programelor AutoCad, Inventor, Microsoft Office, ERP
- cunoașterea limbii engleze la nivel mediu/avansat
- capacitate de analiză și sinteză
- abilități de comunicare și lucru în echipă
- creativitate, ingeniozitate, flexibilitate în gândire
- eficiență în organizarea activității
- constituie avantaj experiența în biroul de proiectare tehnologii (norme și metode)

Descrierea jobului

- realizează planuri tehnologice pentru fabricarea componentelor în acord cu tehnologia disponibilă; consideră norme de timp pentru realizarea fiecărei operații în conformitate cu tehnologia existentă
- colaborează cu furnizori de materiale și componente specifice, precum și cu departamentul de achiziții
- generare de prezentări, rapoarte și planificări de proiecte în PowerPoint, Excel și Word
- oferă consultanţă tehnică, şi participă la elaborarea procedurilor tehnice de execuţie pentru proiectele aflate în lucru
- stabilește necesarul de dotare hardware și software adaptat desfășurării proiectării fluxului de producție

Beneficii

- mediu de lucru plăcut și competitiv, alături de colegi tineri și dinamici
- suport continuu pentru creșterea profesională
- contract de muncă pe perioada nedeterminată
- pachet salarial atractiv, inclunzând tichete de masă și transport gratuit

Descrierea companiei

Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţii de maşini și utilaje. Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca și principal acționar, dedicându-se de atunci în principal industriei forestiere.

Astăzi, după 65 de ani, avem peste 470 de angajaţi, iar fabrica de 175.000 m2 din Reghin, judeţul Mureş o numim în continuare „acasă”. Bazându-ne pe rădăcinile noastre și pe vasta experiență, afacerea s-a extins rapid, IRUM devenind un furnizor de top pentru o gamă largă de utilaje forestiere și piese de schimb pe piața romanească și nu numai.

Operaţiunile grupului s-au concentrat întotdeauna pe producția, dezvoltarea şi serviciile dedicate utilajelor de exploatare forestieră. În 2010 am adăugat și domeniul utilajelor agricole. Rețeta noastră de succes este simplă: combinăm experiența și priceperea Centrului nostru de cercetare și dezvoltare cu intergrarea tehnologiilor de renume mondial. Pe de altă parte, IRUM dispune de o rețea de service și piese de schimb bine pusă la punct, care este extinsă și dezvoltată în mod continuu pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.

Designul, dezvoltarea, respectiv feedback-ul vital de la clienții noștri sunt forţa motrică din spatele maşinilor noastre: fiecare model nou vine după ani de proiectare virtuală, testare și prototipare înainte ca alți pași să fie făcuți în procesul de dezvoltare, iar aproximativ 70% din componentele tractorului forestier sunt producție proprie. Gama de produse realizate la IRUM cuprinde în momentul de față tractoare articulate forestiere, tractoare agricole, funiculare, trolii şi piese de schimb, dar fabrica dispune și de centru prelucrări CNC, turnătorie, linie de tratament termic, sculărie, atelier sudură, vopsitorie și service.

Expirat
Inginer tehnolog - Centru de Cercetare si Dezvoltare IFOR  -  SC IRUM SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close