Inginer tehnic constructii civile si industriale

GI GROUP STAFFING COMPANY SRL 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

 • Studii superioare - profil tehnic( de preferat construcții civile);
 • Experiență minim 2 ani într-o poziție similară;
 • Cunoștinte MS Office, AutoCAD;
 • Cunostințe solide privind Legea Calității în Construcții și Normative în Construcții;
 • Capacitatea de a lucra în echipă și de a respecta termenele de finalizare a proiectelor alocate;
 • Abilitați de comunicare, persoană extrem de organizată și meticuloasă, dedicată muncii.

Descrierea jobului

Gi Group recruteaza pentru partenerul sau din Iasi Inginer tehnic constructii civile si industriale!

Activitatea ta:
 • Respectarea legislaţiei şi reglementărilor tehnice în vigoare;
 • Asigurarea derularii, în condiții bune, a fazelor determinante și a controalelor organizate de Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC);
 • Intocmirea Procedurilor Tehnice de Execuție/Instrucțiunile de Lucru și răspunderea de implementarea lor pe șantierul aferent fiecarei categorii de lucrări, în colaborare cu inginerii numiți pe fiecare proiect;
 • Participarea la recepția și la terminarea lucrărilor finale alături de Beneficiar;
 • Răspunderea de conformitatea cărtilor tehnice de construcție întocmite pe fiecare proiect (verificarea documentelor de calitate prezentate de furnizori și subantreprenori, întocmirea modelelor de procese verbale necesare în desfășurarea execuției pe șantiere, ordonarea documentelor în cartea tehnică a construcției și predarea către beneficiar).
Beneficii:
 • pachet salarial atractiv;
 • oportunitatea de a lucra intr-o companie recunoscuta international;
 • posibilitatea de dezvoltare profesionala.
 • decontarea transportului

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 6 Iun. 2022 Expiră 6 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.