Publicat 27 Aug 2008 | Reactualizat 25 Sep 2008 | Expiră 27 Sep 2008

inginer proiectant in constructii hidrotehnice si edilitare (alim. cu apa si canalizare)

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Inginer, absolvent al unei facultati de constructii hidrotehnice (alimentari cu apa, canalizari, statii de epurare, regularizari ale cursurilor de apa, consolidari de maluri si versanti, alte constructii hidrotehnice)

Descrierea jobului

Inginer proiectant, va participa la realizarea documentatiilor de proiectare necesare pentru executarea unor obiective de investitii in domeniul lucrarilor hidrotehnice si edilitare (studii de fezabilitate, proiecte tehnice, detalii de executie, devize de lucrari, documentatii pentru obtinerea avizelor, asistenta tehnica pe perioada executiei)

Descrierea companiei

S.C. MASTER C.A. DESIGN SRL este un birou de proiectare şi consultanţă n construcţii care ofera toată gama de servicii de specialitate pentru lucrări edilitare (apă – canal), regularizări ale cursurilor de apă, construcţii hidrotenice, mbunătăţiri funciare, drumuri, construcţii civile şi industriale, lucrări de artă, gestionarea deşeurilor.

Expirat
inginer proiectant in constructii hidrotehnice si edilitare (alim. cu apa si canalizare)  -  Master C. A. Design

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close