Publicat 03 Iul 2020 | Reactualizat 31 Iul 2020 | Expiră 03 Aug 2020

Inginer Proiectant CCIA

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

SC YDA PROIECT CONSULTING SRL doreste sa isi mareasca echipa pentru sediul din Iasi si pentru sediul din Botosani, drept urmare angajeaza:

- Inginer proiectant instalatii interioare (sanitare, termice si electrice) – experienta minima 5 ani- 1 job-experienta in proiectarea lucrarilor de gaz
- Inginer CFDP – experienta minima 3 ani- 1 job
- Inginer CCIA - experienta minima 7 ani- 3 job-uri
Cv-urile se primesc pe adresa [email protected] sau se depun la adresa noastra din Iasi, Str. Gavriil Musicescu, nr. 8, bl. 8, mezanin, Spatiu Comercial Yda Proiect Consulting SRL

Descrierea jobului

Salariu negociabil in functie de experienta, profesionalism si viteza de lucru

Descrierea companiei

Suntem o echipa tanara de ingineri 6 - 12 ani experienta, ingineri constructii hidrotehnice, ingineri cai ferate drumuri si poduri, ingineri imbunatatiri funciare, ingineri constructii civile, ingineri electrotehnisti, ingineri geodezi, ingineri mediu, consultanti cu experienta in implementarea fondurilor europene. Preocuparea fundamentala care ghideaza intreaga noastra activitate vizeaza oferirea unor solutii eficiente sub raport cost beneficiu pentru clientii nostri cu maxima promptitudine, fara ca rapiditatea raspunsului sa afecteze calitatea lucrarii. Existenta mai multor specializari ne permite să abordăm cu maximă eficenţă lucrari complexe fara a fi nevoiti sa cautam solutii in alta parte. Tineretea si dinamismul echipei este intregita de vasta experienta a verificatorilor de proiecte cu care colaboram. Noi oferim "Solutii tehnice pentru problemele dumneavoastra".

Expirat
Inginer Proiectant CCIA  -  SC YDA PROIECT CONSULTING SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close