Publicat 23 Oct 2019 | Expiră 23 Nov 2019

Inginer productie

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare tehnice
Experienta pe un post similar minim 5 ani in mediul de productie, automotive, avantaj presaj si sudura;
Cunostinte de limba engleza.
Analiza si atentie la detalii, simt tehnic bine dezvoltat.
Capacitate de comunicare interactiva, abilitati organizatorice, spirit de echipa.

Descrierea jobului

Urmariea si controlul planului de productie;
Gestionarea cerintelor privind produsele noi si modificarile de produs ;
Modificarea planului de productie in caz de lipsa de materiale, capacitate de echipamente, sau alte probleme care pot aparea in timpul executiei planului;
Monitorizarea operatiilor executate de personalul din subordine;

Pentru mai multe detalii si stabilirea unui interviu, asteptam CV-ul tau pe adresa [email protected] sau suna la 0751. 066. 964!

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala. Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi � Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305.

Expirat
Inginer productie  -  GI GROUP STAFFING COMPANY S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close