Inginer Proces - Inhouse Ulmi

SC ARCTIC SA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • Studii tehnice absolvite - de preferinta in domeniul ingineriei de proces;
  • Cunostinte avansate de SAP
  • Cunostinte avansate despre matrite si procesul de fabricatie;
  • Nivel de limba engleza mediu/ intermediar;

Descrierea jobului

  • Realizarea, analizarea si structurarea procesului de fabricatie conform standardelor de eficienta, siguranta si termene;
  • Stabilirea layout-ului utilajelor, matritelor si dispozitivelor auxiliare tinand seama de eficienta si stabilitatea procesului;
  • Participarea la achizitia de materiale, piese sau utilaje necesare procesului tehnologic;
  • Urmarirea structurii in SAP a modelelor fabricate;
  • Participarea la dezvoltarea proiectelor noi si imbunatatirea procesului de fabricatie;
  • Participarea la mentenanta preventiva, predictiva si corectiva a matritelor;

Descrierea companiei

Arctic este liderul pieței de electrocasnice din România și proprietarul celei mai mari fabrici de electrocasnice din Europa Continentală, cu fabrica din Găești care a produs până în prezent peste 31 de milioane de frigidere.

De asemenea, Arctic este una dintre cele mai importante companii din România, cu peste 3.600 de angajați, inclusiv subcontractanți, și o cifră de afaceri de 2,2 miliarde de lei în 2017. În prezent, 87% din totalul producției Arctic este exportată în peste 80 de țări.
În 2017, Arctic a început lucrările de construcție a unei noi fabrici de mașini de spălat, în Ulmi, Dâmbovița. Noul proiect este o investiție Greenfield și va fi prima unitate de producție din grupul Arçelik construită conform conceptului digital Industry 4.0.
Pe piața locală, Arctic și-a consolidat poziția de lider în 2016 și 2017, atât pentru mărcile Arctic, cât și pentru Beko, oferind produse și servicii adaptate nevoilor și stilului de viață al consumatorilor săi. Arctic este unul dintre cele mai puternice mărci românești, fiind clasat pe locul al treilea în ediția din 2017 a studiului Top 100 Cele mai puternice mărci românești, realizat de revista BIZ.

Va informam ca Arctic va colecta informații personale despre dumneavoastră pe care le va folosi in contextul unui proces de recrutare, cu respectarea legilor aplicabile. În cazul în care doriți să aflați mai multe despre modul in care va prelucram datele, puteți consulta „Nota de informare destinata candidatilor”, accesand: https://www.arctic.ro/informare-candidati/

Publicat 4 mai 2022 Reactualizat 25 mai 2022 Expiră 3 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.