de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 08 Mai 2019 | Expiră 08 Iun 2019

Inginer proces (industria automobile)

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare tehnice ( AR, TCM etc.)
Experienta in dezvoltarea/modificarea de linii de fabricatie
Experienta in uzinaj/ sudura/ ambutisare/ montaj/ asamblare caroserie etc.
Cunoasterea softului CATIA V5 sau a unui alt soft de proiectare reprezinta un avantaj
Cunostintele de limba engleza si/sau franceza-nivel mediu sunt necesare

Descrierea jobului

Integrat in cadrul sitului unuia dintre clientii nostri din Mioveni, veti participa la analiza produs proces si dezvoltarea/modificarea de linii tehnologice de fabricatie ( uzinaj/ sudura/ ambutisare/ montaj/ asamblare caroserie etc.).

Veti asigura realizarea caietelor de sarcini și urmarirea furnizorilor in ceea ce priveste dezvoltarea, fabricatia, livrarea si implantarea mijloacelor industriale pe liniile de fabricatie.

Descrierea companiei

Grupul Segula Technologies este un partener european de prim plan pentru servicii de proiectare cu inalta valoare adaugata: inginerie tehnologica, informatica, consulting, externalizare. Paleta larga de meserii si expertize a Segula Technologies se adreseaza principalelor sectoare economice: auto, aeronautic, naval, energetic, telecomunicatii, banci, asigurari... Proiectul nostru de intreprindere se articuleaza in jurul unei exigente permanente a calitatii serviciilor si a reactivitatii. A face parte din echipa Segula inseamna a participa la proiecte de anvergura in cadrul unei culturi a inovatiei, a schimbului si a valorificarii know-how-ului.

Expirat
Inginer proces (industria automobile)  -  SEGULA TECHNOLOGIES ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close