Inginer mecanic instalatii si utilaje industria lemnului

SC GRUP LEMN SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Recrutam in vederea anagajarii tineri aboslventi -inginerie mecanica- dornici sa se califice si sa creasca profesional in activitatea de intretinere a masinilor si echipamentelor existente cu preponderenta specifice activitatii de prelucrare a lemnului.

Descrierea jobului

In primul rand va coordona activitatea echipei de intretinere , se preocupa de a se asigura ca masinile, instalatiile si echipamentele sunt instalate si functioneaza in parametri normali.

Descrierea companiei

Unitatea se numeşte S.C. Grup Lemn SRL, cu sediul social în municipiu Roman, str. Ştefan cel Mare, judeţul Neamţ, înmatriculată la Registrul Comerţului cu nr. J 27/403/05.10.2001 , cod fiscal RO 9181717, conducerea societatii fiind asigurata de catre Administrator ec. Lungu Daniel-Iulian.
Activitatea firmei este prelucrarea lemnului cu scopul de a realiza obiecte de mobilier si anume scaune. Activitatea se desfasoara in loc.Roman , jud. Neamt si este amplasata în partea de N-V a municipiului Roman, în zona industrială, între calea ferată Roman - Paşcani şi drumul E 85.
Publicat 7 iun. 2022 Expiră 7 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.