Publicat 23 Mai 2019 | Reactualizat 22 Iun 2019 | Expiră 23 Iun 2019

Inginer intretinere/reparatii

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Inginer cu specializare electronica/electrica/automatizari/electrotehnica
- Experienta 1-3 ani
- Cunostinte operare PC
- Limba engleza - nivel mediu;
- Italiana - constituie avantaj;
- Abilitati de planificare, organizare si coordonare activitate de intretinere/reparatii;
- Abilitati de comunicare si lucru in echipa.

Descrierea jobului

- Asigurarea unei functionari optime a echipamentelor de productie si instalatiilor de furnizare utilitati, de minimizare a interventiilor in vederea continuitatii productiei cu respectarea normelor de calitate, de securitate a muncii si PSI.
- Urmareste comportarea in exploatare a masinilor si utilajelor, propunand modificari si dezvoltari;
- Raspunde de respectarea termenelor pentru realizarea proiectelor;
- Controleaza si analizeaza modul in care personalul alocat proiectelor isi indeplineste sarcinile si raporteaza sefului direct.
- Instaleaza si mentine in stare de functionare in parametrii proiectati a utilajelor si instalatiilor de productie in conformitate cu prescriptiile tehnice;
- Identifica si achizitioneaza piese de schimb in conditii optime calitate de pret si in conformitate cu prescriptiile tehnice;
- Propune solutii noi la problemele pe care le intampina in activitatea de intretinere si punere in functiune a instalatiilor si utilajelor.

Descrierea companiei

Infomed Fluids este o companie romaneasca specializata in fabricarea si comercializarea produselor farmaceutice destinate terapiilor parenterale si medicinei de urgenta. Infomed Fluids este o subsidiara a ACS DOBFAR INFO (Elvetia), renumita filiala a ACS DOBFAR HOLDING, care de peste 30 de ani ocupa un loc important pe piata mondiala in producerea de antibiotice de tip penicilina si cefalosporine.
Astazi Infomed Fluids este prezenta pe diferite piete europene cu obiective ambitioase si cu produse de maxima calitate.

Expirat
Inginer intretinere/reparatii  -  SC INFOMED FLUIDS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close