Inginer in Industria Alimentara

MEDA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Inginer in Industria Alimentara

Ce planuri ai dupa absolvire? Meda isi doreste sa aiba cei mai profesionisti angajati si sa formeze cei mai buni oameni, asa ca n-ar strica sa ne faci o vizita, daca impartasesti aceleasi principii cu noi!

Daca esti absolvent in Inginerie Alimentara si iti doresti sa te dezvolti in acest domeniu, hai la noi sa ne descoperi!
Pentru a te familiariza cu domeniul vei avea o intreaga echipa alaturi !

Descrierea jobului

Nu cerem prea multe, dar ne asteptam sa te integrezi si sa colaborezi bine cu toti colegii! Ne dorim de la tine sa ai spirit de echipa si sa iti doresti sa te dezvolti alaturi de noi, fiindca de asta suntem ca o doua familie pentru fiecare.

Asteptam CV-uri pe adresa de e-mail recrutare@medaprod.ro.

Succes!

Descrierea companiei

Poate ne știi de pe Facebook, pe care punem chestii super mișto. Așa ne spun consumatorii și fanii.

Sau pentru “Vioooreeel”, din spoturile Meda.

Dacă “îți sunăm cunoscut” dar nu știi de unde să ne iei, atunci probabil ne știi direct de la raftul de mezeluri. Sau pentru crenvurștii noștri din piept de pui, cei mai vânduți din piață și galaxie. E bine și așa.

Oricum, suntem mai serioși decât părem, avem și niște cifre pentru tine.

Meda Prod ’98 SA a apărut în 1998, în București, deci facem 20 si un pic de ani. Și am crescut până am ajuns pe a patra poziție în piață, unde suntem azi.

Avem 700 de angajați și depozite în București, Craiova, Arad, Turda și Bacău. Din 2008 fabrica s-a modernizat și astfel produce până la 40 tone de mezeluri/zi. Deținem certificările ISO 9001 și ISO 22.000 pentru calitate și siguranță alimentară. Suntem în majoritatea lanturilor de comert modern și în peste 3.000 de magazine din comerțul tradițional.

Acum că ți-am zis despre noi îți zicem și ce asteptam de la tine. Cum și noi suntem o companie de “millennials”, tânără și cu atitudine, căutăm același spirit și la tine. Tânăr, dar responsabil, cu “gust” pentru calitate, spirit de echipă și chef de performanță.

Publicat 27 iun. 2022 Reactualizat 25 iul. 2022 Expiră 27 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.