Publicat 02 Mar 2021 | Expiră 02 Apr 2021

INGINER IN INDUSTRIA ALIMENTARA

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Educatie:
- Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor – Specializarile: Ingineria produselor alimentare (carne si preparate din carne) sau Controlul si expertiza produselor alimentare (carne si preparate din carne);
- bune cunostinte de operare PC si MS Office.

Cerinte:
- experienta minim un an in domeniul industriei alimentare sau intr-un domeniu similar;
- capacitatea de a duce la bun sfarsit lucrul inceput;
- excelente abilitati de organizare, planificare si coordonare a activitatii specifice;
- persoana cu spirit practic, indemanare, meticulozitate, atentie.


Descrierea jobului

Responsabilitati:
- verificarea si supravegherea in diverse faze de fabricatie a calitatii materiilor prime si a produsului finit;
- comisionarea si expeditia produselor;
- urmarirea termenelor de garantie ale produselor;
- monitorizarea fluxului tehnologic;

Beneficii:
- salariu motivant;
- transport asigurat;
- tichete de masa;
- echipament de lucru;
- program de lucru de 8 ore/zi;
- controale medicale;
- prime salariale de sarbatori;
- spor de fidelitate;
- ajutoare financiare pentru evenimente familiale;
- bonus alimentar: 2 pachete de carne pe luna;
- sansa de a lucra intr-o companie bine-organizata si in continua ascensiune.



Descrierea companiei

SALTEMPO este o companie cu experienţă îndelungată în procesarea cărnii de porc, vită, oaie şi pasăre. În decursul anilor de activitate, SALTEMPO s-a preocupat permanent de creşterea calităţii şi a diversităţii produselor sale.

Produsele SALTEMPO cuprind atât preparate din carne, peste 120 de sortimente: şunci, bacon, specialităţi, parizere, salamuri, crenvurşti, tobe şi pateuri, produse vegetale şi de post, semipreparate grill, cât şi carne tranşată refrigerată sau carne congelată, fabricate în Sistem de Management al Siguranţei Alimentului ISO 22000:2005.

Produsele sunt fabricate sub trei branduri: SALTEMPO - prospeţime şi savoare pentru fiecare, COSTACHE - mezeluri tradiţionale, APPETIT - gust deosebit, care sunt mărci înregistrate, proprietate SALTEMPO.

Mezelurile SALTEMPO au prezentare şi savoare specifice tradiţiei româneşti, dorind să satisfacă cele mai diverse gusturi şi exigenţe. Utilizarea unor materii prime atent selecţionate şi a condiţiilor tehnologice de ultimă generaţie dă produselor savoare şi calitate.

O componentă a activităţii o constituie capacitatea de a crea produse noi, după reţete unice, cu ingrediente naturale, care fac deliciul consumatorilor.

Modul de prezentare al mezelurilor SALTEMPO este atât vrac, cât şi porţionate sau feliate în funcţie de piaţa către care sunt oferite. Ambalarea se face sub vacuum sau în atmosferă protectoare, fapt ce determină asigurarea unor termene de valabilitate mărite.

Calităţile nutritive ale produselor SALTEMPO le recomandă pentru intreaga ta familie care va beneficia din plin de energia necesară activităţilor zilnice.

Expirat
INGINER IN INDUSTRIA ALIMENTARA  -  SALTEMPO SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close