Publicat 22 Iun 2008 | Reactualizat 21 Iul 2008 | Expiră 23 Iul 2008

inginer geodez

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Serios , perfectionist, punctual, perseverent si atasat de profesia sa.

Descrierea jobului

Cel care va fi angajat , va primi masina de serviciu, statie totala Leica, 2 muncitori topografi si sub conducerea sa vor desfasura masuratori topografice. Tot in sarcina inginerului va fi si prelucrarea primara a masuratorilor efectuate in teren, prin intermediul TopoSys 5.0 si Autocad .
Salariul se negociaza la angajare si din nou la 6 luni de la angajare. Pt. stimularea financiara a angajatului, noi vom oferi un sistem de salarizare unde angajatul va castiga pe langa un minim consistent si bonusuri in functie de nr. de lucrari realizate intr-o luna. Practic nu exista limita superioara pt. salariul obtinut intr-o luna.

Descrierea companiei

Firma de masuratori terestre, cu un nr. de 5 angajati in a carei activitate calitatea lucrarilor executate reprezinta directiva principala. La noi munca se plateste.

Expirat
inginer geodez  -  SC TerraCad SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close