Publicat 04 Iun 2019 | Reactualizat 25 Iun 2019 | Expiră 05 Iul 2019

Inginer/ Desenator Proiectant Construcții

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Să aibă cunoștințe minime de Allplan 3D, Etbas. Să fie pasionat de proiectare și să-și dorească să activeze în acest domeniu, restul se învață la birou. Inginer proiectant structuri de rezistență, absolvent al facultății de construcții specialitatea inginerie civilă.

Descrierea jobului

Modelare 3D în Allplan pentru detaliere și în Etabs pentru calcul, stabilirea conceptului de structură. Calculul și dimensionarea elementelor. Generare planuri de cofraj și armare. Verificare și coordonare cu celelalte specialități (tehnologic, arhitectură, instalați, sistematizare etc.) și transmiterea datelor către coordonatorul intern de proiect. Verificare planuri și detaliere. Întocmirea listelor cu cantități de lucrări și a documentației scrise. Verificarea finală a întregului proiect la care a participat.

Descrierea companiei

Biroul de proiectare Ingineri Asociați Construct este unul format dintr-o echipă tânără. Prezenți în zona proiectării structurilor de rezistență din anul 2006, specializați pe rezidențial, office și industrial, preponderent structuri de beton armat. Beneficiarii noștri sunt: investitori/ dezvoltatori, birouri de arhitectură și tehnologice, birouri de structură și constructori. Ne străduim să aducem și să dăm valoare proiectelor prin soluțiile adoptate. De asemenea, urmărim implementarea acestora până la finalizarea lucrărilor de construcție.

Expirat
Inginer/ Desenator Proiectant Construcții  -  INGINERI ASOCIATI CONSTRUCT S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close