Inginer de Sistem in Informatica

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Experienta pe zona de suport IT;
Cunostinte tehnice si experienta pe Troubleshooting Windows, instalare si configurare Windows client, administrare Active Directory – users and computers, Troubleshooting Microsoft Office;
Cunostinte pe zona de Remote Desktop Services - RemoteApp;
Experienta cu SCCM, SCOM si PowerShell;

Descrierea jobului

Fiind parte din echipa noastra, va trebui sa:

Oferi suport IT colegilor din site-ul in care iti desfasori activitatea;
Rezolvi problemele de suport escaladate de catre colegi;
Creezi/intretii/retragi drepturile utilizatorilor;
Administrezi AD-ul (intretinerea obiectelor de tip computer si user din AD);
Rezolvi incidentele din rapoartele scoase de pe consolele de: SCCM, DLP etc.;
Instalezi/configurezi/administrezi echipamente de tip statie/laptop din site-ul in care iti desfasori activitatea;

Descrierea companiei

Banca Transilvania (BT) a inceput acum 25 de ani la initiativa unor oameni de afaceri clujeni, orientandu-si activitate spre sectorul IMM. In present, este cel mai mare grup financiar din Romania cu peste 2 milioane de operatiuni zilnic.

Misiunea sa este de a sustine dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care face parte, oriunde si oricand. Cu respect, pasiune si idei noi, banca sustine responsabil vise care se transforma in realizari. Viziunea BT este de a deveni o banca tot mai buna pentru clienti, echipa si actionari. Banca Transilvania se ghideaza dupa 4 mari valori: respect fata de oameni si aspiratiile lor, responsabilitate - cunoscandusi foarte bine rolul in relatia cu clientii, actionarii si societatea, curaj – merge intotdeauna mai departe si prietenie – furnizand mereu zamBT.

Banca Transilvania este organizata pe patru linii principale de business ( corporate, IMM, retail și Divizia pentru Medici ) si are peste 3 milioane de clienti, aproape 500 de sedii in 180 de orase si peste 7.000 de colegi in echipa. Strategia sa este sustinuta de actionari puternici, precum Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Este singurul brand bancar romanesc prezent in Brand Finance 500 Ranking 2018, realizat de Brand Finance si Cel mai valoros brand bancar din Romania, conform Brand Finance Romania 2017. Banca Transilvania pune pret pe incredere si oameni sustinand persoanele ce au curaj sa faca lucrurile diferit pentru ca doar asa ideile sunt valorificate, lucrurile sunt bine facute si visele implinite.

Vino si tu in Banca oamenilor intreprinzatori si ofera zamBT clientilor nostri.

Film Cristina Burtoi:

Embeded:

Film Andreea Roaua:

Embeded:

Film Ramona Oprea:

Embeded:

Publicat 14 oct. 2021 Reactualizat 13 nov. 2021 Expiră 13 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos