Publicat 02 Iun 2019 | Expiră 05 Iul 2019

Inginer constructor

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent de studii superioare – inginer constructor;

Persoana organizata, ordonata si cu initiativa, cu bune capacitati organizatorice, decizionale si de comunicare/planificare;

Abilitati de comunicare si de lucru in echipa;

Abilitati de coordonare, de gestionare a timpului si sarcini multiple;

Capabil să lucreze bine atât în echipă cât și pe cont propriu;

Minim 2-5 ani experienta in constructii;

Utilizare foarte buna a calculatorului - Microsoft Office, Autocad;

Descrierea companiei

Firma SC ADACO PRO-TIM S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1997 având sediul în Timişoara, obiectul principal de activitate fiind comerţul cu echipamente de climatizare, încălzire, ventilaţie.

ADACO Pro-Tim este distribuitor autorizat al echipamentelor de aer condiţionat şi ventilaţii, echipamente ce pornesc de la cele de tip split de perete destinate în mod special aplicaţiilor casnice şi birouri mici şi medii, până la echipamente medii inluse în tavane false (tip casete, ventiloconvectoare), cu distribuţia aerului prin tubulaturi flexibile sau rigide, sisteme centralizate de climatizare şi tratare a aerului de uz industrial, dispunând de echipe de instalare şi service-intervenţie specializate pentru aceste tipuri de aparate.

Nu în ultimul rând, ADACO Pro-Tim comercializează, instalează şi întreţine sisteme de calcul, echipamente periferice IT şi multimedia digitale (scannere, imprimante laser şi color).

Expirat
Inginer constructor  -  ADACO PRO-TIM

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close