Publicat 05 Sep 2007 | Reactualizat 04 Oct 2007 | Expiră 06 Oct 2007

INGINER AUTOMATIST

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent studii superioare- profil tehnologia informatiei, electronica, telecomunicatii, automatizari, calculatoare, cu experienta de minim 3 ani in domeniu.
Profesionist, cu dorinta de cunoastere si autodepasire, sociabil, adaptabil, bun colaborator.

Descrierea jobului

Isi va desfasura activitatea in cadrul departamentului tehnologia informatiei. In principalele atributiuni vor intra : elaborarea documentatiilor tehnice, dezvoltare aplicatii software, implementare sisteme informatice avansate.
Beneficiile constau in: acumulare de experienta, lucrul intr-o echipa de profesionisti, posibilitatea de avansare, salariul minim de pornire este de 2000 lei/luna+ bonuri de masa, in functie de experienta negociabil, program de lucru: L-V, orele 08-17.00, vinerea zi scurta: 08- 14.30.

Descrierea companiei

Societate infiintata in anul 1982, avand ca principal domeniu de activitate mecanica fina, productia de componente pentru nave si aeronave militare.
Activeaza atat pe piata interna cat si pe cea internationala cu o echipa de profesionalisti in domeniu.

Expirat
INGINER AUTOMATIST  -  S.C. AEROFINA S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close