Publicat 14 Oct 2019 | Reactualizat 11 Nov 2019 | Expiră 14 Nov 2019

Inginer auto

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

SC BEST AUTO LEO SRL, centru de pregatire si perfectionare a persoanelor din domeniul transportului rutier, cu experienta de 10 ani in domeniu, angajeaza part time sau full time absolventi de studii superioare tehnice, cu sau fara experienta, pentru postul de LECTOR!

Descrierea companiei

BEST AUTO LEO este un centru de pregatire si perfectionare a personalului din domeniul transporturilor rutiere, cu o experienta de 10 ani in Suceava. In tot acest timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii serviciilor noastre.
Raportul calitate-pret al serviciilor oferite de noi este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie, punand accent pe calitatea si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra.

Expirat
Inginer auto  -  SC BEST AUTO LEO SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close