Publicat 02 Mar 2007 | Reactualizat 01 Apr 2007 | Expiră 02 Apr 2007

INFIRMIERE - Germania

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-limbii germena la nivel mediu sau avansat (obligatoriu); experienta ca infirmiera.

Descrierea jobului

Descriere: servicii medicale pentru pacienti individuali si pentru spitale; echipa noastră este compusă din asistente medicale şi îngijitoare care se caracterizează prin vastă experienţă şi înalte calificări în domeniul respectiv.

Descrierea companiei

Beneficii: contract de munca care dureaza pana la 1 an, incheiat cu firma poloneza care presteaza servicii de ingrijirea persoanelor varstnice, detasarea la munca in Germania pentru 1-6 luni; salariul lunar: in jur de 500 EUR net (in mana) / luna de + transport pe ruta Romania – Germania – Romania + cazare si masa la locul de munca; salariul platit conform legislatiei polone, depus in conrul bancar din Romania in EUR/RON; munca la client individual, cazare acasa la el (camera separata, mobilata, acces la baie si bucatarie);
salariatul are contact permanent cu coordinatorul programului in Germania; conditii de munca conform legislatiei polone; angajatorul plateste asigurare de sanatate, de accidente si RC; angajatorul plateste taxe pentru salariat (salariatul primeste suma netta) si asigurarile sociale.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

INFIRMIERE - Germania  -  CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close