Publicat 02 Aug 2007 | Reactualizat 19 Aug 2007 | Expiră 22 Aug 2007

Hostess, Ospatarite, Magazioner, Contabil pentru restaurant, Fete cu aspect placut pentru posturile de ajutor ospatar si ajutor de barman, personal curatenie si spalat vase.

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

DETALII PE WWW.MOARALUBUCUR.RO

SUNTETI RUGATI CA ATUNCI CIND APLICATI PENTRU UN JOB ANUME, SA SPECIFICATI ASTA IN RUBRICA \'OBIECTIV\' A CV-ULUI DUMNEAVOASTRA SI SA SCRIETI CITEVA RINDURI DE INTENTIE.
DEASEMENEA VA ROG SA APLICATI LA ACEST ANUNT DOAR IN CAZUL IN CARE DORITI CU ADEVARAT SA VA GASITI UN LOC DE MUNCA STABIL SI INDEPLINITI CONDITIILE CERUTE.
VA MULTUMESC.

Descrierea jobului

DETALII PE www.moaralubucur.ro

Descrierea companiei

Este cel mai nou Restaurant cu specific Romanesc iar noi toti cei ce suntem deja parte din echipa, dorim sa-l transformam intr-o DESTINATIE nu doar un simplu restaurant. Este o companie mare, in dezvoltare si ascensiune.
Inaugurarea si deschiderea Restaurantului va avea loc pe data de 31 August. Toti cei ce vor fi angajati, vor incepe lucrul in perioada 20-25 August.

Expirat
Hostess, Ospatarite, Magazioner, Contabil pentru restaurant, Fete cu aspect placut pentru posturile de ajutor ospatar si ajutor de barman, personal curatenie si spalat vase.  -  Restaurantul MOARA LU BUCUR

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close