Publicat 27 Feb 2016 | Reactualizat 23 Mar 2016 | Expiră 30 Mar 2016

Graphic Designer

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam un designer talentat ca angajat full time sau project. Pasiunea pentru publicitate, design si lucrul bine facut dar si respectul pentru deadlineurile impuse constituie atribute sine qua non pentru noul nostru coleg. Experienta in dezvoltarea de campanii de comunicare vizuala si identitate vizuala constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Trebuie sa aiba simt estetic adaptat la solicitarile anului 2016, sa simta cromatica si fonturile, sa-i placa sa livreze lucrari de calitate.

- Cunostinte avansate de Illustrator / Corel Draw si Adobe Photoshop
- Familiar cu Adobe InDesign
- Familiar cu social media
- Familiar cu framework-uri gen Wordpress / Joomla

Descrierea companiei

Peste 500 de proiecte de identitate vizuală și campanii de promovare implementate ne recomandă pentru solicitări ce privesc concepte de branding, naming și copywriting. Clienții noștri ne apreciază pentru design de ambalaj, concept și promovare de produse, design de materiale de promovare. 

Studiem publicul țintă, audităm produsul și piața căreia se adresează. Alcătuim strategia de promovare și concepem campanii creative de promovare. Implementăm campaniile publicitare atât în mediile tradiționale, cât și online. Monitorizăm desfășurarea campaniei și efectele ei. Construim campanii care aduc beneficii concrete clienţilor noştri.

Realizăm siteuri de prezentare, siteuri de agenție imobiliară, portaluri web specializate și aplicații web. Oferim servicii de optimizare pentru motoarele de căutare și implementarea de campanii de promovare online. Siteul nostru este www.graphicline.ro; arunca un ochi, poate facem impreuna lucruri mai faine!
 

Expirat
Graphic Designer  -  SC CARUSEL BRAND DEVELOPMENT