Graphic Designer

Bilka Steel - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Cautam un Graphic Designer creativ, pasionat, cu simt artistic si dorinta de dezvoltare continua, pentru a face parte din echipa noastra de Marketing din Brasov.

Descrierea jobului

Esti candidatul pe care il cautam, daca ai:
 • Experienta minima de 6 luni in Marketing / Advertising / Graphic Design;
 • Cunostinte de limba Engleza;
 • Cunostinte de operare in software graphic (ex. Photoshop, Illustrator, InDesign, Dimension, CorelDRAW);
 • Intelegerea elementelor vizuale (layout, fonturi, ierarhie vizuala);
 • Abilitati de lucru in echipa si gestionare a timpului;
 • Gandire creativa cu atentie la detalii;
 • Experienta in editare video reprezinta un avantaj (ex. Premiere Pro, After Effects).
Ce va trebui sa faci:
 • Propui concepte si editezi machete necesare transpunerii materialelor de creatie intr-un format potrivit pentru print;
 • Elaborezi si faci propuneri de design graphic;
 • Realizezi layout-uri web, editare/prelucrare imagini si a altor elemente grafice (pentru utilizare digitala);
 • Gestionezi relatia cu partenerii de marketing si publicitate;
 • Contribui la promovarea brandului in mediul online, local si national;
 • Folosesti cele mai bune metode, aplicații, software și tehnici pentru a lucra la proiecte.

Descrierea companiei

BILKA reprezinta o companie 100% romaneasca specializata in productia si dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperisuri.

Fiind specializata in productia si dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperisuri (tigla metalica, sistem pluvial si accesorii) pentru constructii rezidentiale si industriale, BILKA a acoperit in 14 ani de activitate, peste 337.000 de case, inregistrand vanzari record an de an. In 2019, 1 din 4 acoperisuri comercializate in Romania au fost marca BILKA.

Performantele BILKA se datoreaza atentiei acordate dezvoltarii serviciilor si produselor si faptului ca personalul si sistemul automatizat lucreaza in simbioza pentru garantarea continua si omogena a unui produs de calitate.

Fabrica BILKA este situata in Brasov si a fost înfiintată in 2007. In prezent, halele de productie si depozitare acopera o suprafata de 140.000 mp. Liniile de productie sunt complet automatizate, bazandu-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Echipa se marește continuu, iar acoperisurile BILKA sunt tot mai cunoscute pe pietele externe.

BILKA ramane cea mai mare fabrica de sisteme pe acoperisuri din Estul Europei. Continuam strategia de crestere prin investitii continue pe toate palierele de business. Asiguram gratuit realizarea planurilor de montaj pe baza schitelor si proiectelor transmise de client, asistenta la alegerea celui mai potrivit model de acoperis sau tabla cutata, la alegerea elementelor de finisaj, rezolvarea detaliilor si a anumitor modificări necesare.

De la 7 angajati, cat avea echipa BILKA in 2007, cand compania a fost infiintata, s-a ajuns in prezent la peste 600 de angajati, si nu ne vom opri aici. Perseverenta, competenta si dedicarea fiecarui angajat au dus compania BILKA pe primul loc in topul producatorilor romani de acoperisuri. Unul dintre cele mai importante obiective este acela de a avea o echipa unita si bine pregatita, pentru a putea face fata cu profesionalism cerintelor clientilor nostri.

Daca doriti sa va alaturati echipei noastre, puteti aplica la unul dintre joburile noastre disponibile.

Toate aplicatiile primite vor fi analizate si tratate cu confidențialitate. Daca profilul dumneavoastra este cel potrivit pentru unul dintre procesele de recrutare aflate în derulare, veti fi contactat pentru un interviu. Celelalte aplicatii vor fi pastrate in baza de date, pentru viitoare oportunitati.

Publicat 13 oct. 2021 Reactualizat 20 oct. 2021 Expiră 12 nov. 2021
Joburi similare