Graphic Designer / DTP + Web

Beraria H - 1 poziție
Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Experiență în Marketing, Design Grafic, Web/UI/UX Design sau un post similar
Ai experiență cu proiecte ATL, BTL si/sau Web
Ești creativ (ă), ai talent grafic, simț artistic și critic
Ești capabil (ă) de multi-tasking: gestionarea mai multor proiecte simultan, rapid și eficient
Lucrezi în Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign, XD)
Ești atent (ă) la detalii și ai capacități de automotivare
Ai simtul umorului (este necesar pentru integrarea in echipa Beraria H)
Ai un portofoliu relevant
Tratezi profesional timpul, costurile și termenele limită
Cunoști limba engleză la un nivel avansat
Ai capacitate de research și de elaborare a textelor
Îți plac sesiunile de brainstorming

Descrierea jobului

Avem proiecte atât în ceea ce privește operarea locației noastre (meniuri, flyere, etc), promovarea evenimentelor (afișe pentru concerte, bannere) cât și dezvoltarea de aplicații Web și mobile

Asadar, ce ar trebui sa faci tu:

Web Design / UI / UX:
 • Wireframing, mockups
 • Implementare User Interface impreuna cu Project Manager-ul
 • Analiza si optimizarea User Experience impreuna cu Project Manager-ul

Graphic Design, DTP:
 • Realizezi concepte, branding și elemente de identitate vizuală
 • Întocmești design-ul pentru bannere, afișe, newslettere sau secțiuni noi ale site-ului
 • Ocazional, realizarea de branding-uri, rebranding-uri și logo-uri
 • Plănuiești conceptul după studierea informațiilor și materialelor
 • Creezi idei de dezvoltare inovative, originale și creative pentru inițiative de marketing
 • Ești responsabil (ă) de tot procesul grafic de la concept până la produsul final
 • Creezi layout-uri și aplici principiile de design grafic
 • Realizezi materiale de promovare pentru diverse evenimente
 • Ocazional: postari pe diverse canale de social media

Descrierea companiei

Cu o terasa superba situata pe malul lacului Herastrau si zone de bar, restaurant si pub in interior, Beraria H este cea mai mare berarie din sud-estul Europei, situata intr-un loc plin de legenda - in vestita constructie cosmopolitata si impresionanta, Pavilionul Industriei Grele Sovietice, cunoscuta dupa anii ’90 ca Pavilionul H.

Beraria H este mai mult decat o berarie. Este Orasul cu chef de Viata, un loc legendar ce gazduieste de la seri linistite la cele mai tari evenimente ale artistilor romani si internationali, unde intr-un mediu placut si relaxant, poti mananca preparate delicioase si poti bea diverse tipuri de bere si alcool.

Beraria H si-a deschis portile in anul 2014, la initiativa anteprenoriala a lui Vlad Dumitru si Iulian Stanciu si detine o suprafata de cca 5 000 mp la interior si cca 3 200 mp la exterior, gazduind zilnic peste 2 500 de clienti. Inca de la inceput, ne-am propus sa oferim o supradoza de distractie si voie buna ce nu se sfarseste niciodata. Organizam anual cel mai mare numar de concrete si evenimente de anvergura pentru toti amatorii de distractie, de la spectacole de magie si cabaret, pana la propriul festival de rock (Oktober Rocks) si concrete ale artistilor in voga din Romania si strainatate, indifferent de stilul muzical.

Echipa Beraria H este o echipa energica, pozitiva si cu mult chef de viata ce se ghideaza permanent pe satifsfactia cleintilor ce ne trec pragul pentru a le oferi o experienta unica. La Beraria H avem in permanenta o echipa de peste 150 de oameni ce asigura suportul pentru oaspetii nostri, intr-o zi aglomerata de weekend echipa pargurgand cumulat o distanta de peste 1 500 km. De asemenea ne mandrim cu peste 2 milioade de produse si peste 500 000 de vizitatiori intr-un an, cele mai mari petreceri private, 9 000 de zile de nastere, 12 000 de zile de nume, sute de Zile ale Companiei, nenumarate “ocazii speciale” si peste 400 de apeluri telefonice si peste 400 de mailuri/ mesaje primate zilnic.

Daca esti o perosana prietenoasa, harnica, dormica de a se alatura unei echipe dinamice si plina de viata in cadrul celei mai mari berarii din Europa de Sud-Est, te asteptam sa ne cunoastem. Impreuna cu tine, ne dorim sa oferim clientilor nostri o experienta memorabilia alaturi de Beraria H!


Keywords: graphic designer, DTP, grafician, web designer, creative, UI, UX, web design, art director, web developer, grafician ilustrator, grafician, designer - branding, grafica publicitara, webdesign digital marketing, e-commerce junior, brand manager, specialist marketing, asistent marketing, public relations, PR., online marketing specialist, junior marketing specialist, on-line specialist, marketing copywriter, specialist marketing.

Publicat 11 mai 2022 Reactualizat 8 iun. 2022 Expiră 10 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.