de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 28 Ian 2008 | Reactualizat 26 Feb 2008 | Expiră 28 Feb 2008

Graphic designer, DTP, Pre-press

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:
 Cunostinte operare Corel Draw, Adobe Photoshop, Quark Xpress;
 Simt artistic , creativitate, capacitate de lucru cu termene limita, organizat, spirit de echipa, responsabil;
 Cunostinte design;
 Prezinta avantaj experienta in tipografii, cunostintele de pre-press.

Descrierea jobului

Responsabil cu:
 Pregatirea pentru tipar a publicatiilor Romanian Business Digest si Major Companies in Romania;
 Conceptia layout-ului publicatiilor Romanian Business Digest si Major Companies in Romania
 Realizarea layout-ului elementelor de promovare ale companiei (bannere, pagini de reclama si advertorial, sigle, carti de vizita, pagini cu antet, cataloage, brosuri de prezentare etc)
 Crearea conceptelor grafice si layout-urilor materialelor publicitare pentru clientii firmei si editarea lor in vederea tiparirii (pre-press)
 Prelucreaza/ ajusteaza/retuseza/ scaneaza imagini (fotografii)
 Realizeaza toate procedurile/activitatile de design si DTP (desktop publishing) in concordanta cu cerintele de asigurare a calitatii in vederea realizarii publicatiilor
 Crearea machetelor pentru bannere, si alte elemente grafice pentru web.

Cerinte la interviu:
Portofoliu de lucrari realizate in format electronic si/sau tiparit.

Descrierea companiei

IBP Publishing & Conferences, companie romaneasca specializata in sisteme de comunicare multimedia business-to-business, isi mareste echipa.

IBP Publishing & Conferences ofera posibilitatea de a lucra în cadrul unei echipe de profesionisti cu proiecte vizionare de inalt nivel de profesionalism. Cu o experienta de 10 ani de activitate, pe piata de comunicare B2B, IBP si-a creat reputatia unei companii serioase care pune accent pe calitatea si profesionalismul serviciilor oferite clientilor si partenerilor nostri, care a format si ajutat oamenii/angajatii sa se dezvolte atat pe plan profesional, cat si personal.

Dorim sa formam si sa pastram o echipa competitiva, cu oameni talentati, dedicati si motivati, dornici sa fie intr-o permanenta competitie cu ei insusi pentru dezvoltare profesionala remarcabila.

Expirat
Graphic designer, DTP, Pre-press  -  International Business Promotion SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close