Publicat 15 Mai 2019 | Expiră 14 Iun 2019

GRAFIC DESIGNER

1 post

Candidatul ideal

- Sa aiba simt estetic, creativitate, atentie la detalii, atentie distributiva
- Sa aiba atitudine proactiva, dinamism
- Sa respecte deadline-urile (uneori foarte stranse)
- Sa fie pasionat de sport si moda urbana, arta si cultura urbana
- Sa stie sa lucreze in echipa

Descrierea jobului

- Sa aiba cunostinte de DTP pentru crearea de fisiere digitale si fisiere pentru print
- Sa cunoasca suita Adobe (Photoshop, Illustrator & InDesign)
- Sa fie responsabil cu crearea de solutii de design, originale si orientate spre rezultat, pentru campaniile si canalele de marketing, uneori de la concept la implementare.
- Sa contribuie cu idei si creeaza concepte si schite conform cerintelor - pregateste imagini, layout-uri si alte compozitii grafice - descopera trenduri noi in preferintele artistice ale audientei

BENEFICII:
- Salariu competitiv, tichete de masa
- Relații de muncă corespunzatoare legislației din România
- Accesul la cultura urbana nationala si internationala
- Un loc de munca sigur intr-o companie internationala de succes
- Un mediu de lucru profesionist si o atmosferă prietenoasă

Descrierea companiei

Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.

Magazinele Sport Vision au la bază conceptul multi-brand, găzduind peste 40 de branduri: NIKE, ADIDAS, UMBRO, REEBOK, CHAMPION, CONVERSE, ELLESE, PUMA, SERGIO TACCHINI, CARRERA, KARRIMOR, SLAZENGER și multe altele. Toate magazinele pot fi recunoscute datorită celei mai vaste game de încălțăminte sport, îmbrăcăminte și echipamente sportive. Prețurile competitive sunt în concordanță cu modelul nostru orientat spre promovare.

Grație conceptului clar și bine organizat, clienții noștri pot face cumpărături cu ușurință într-un mediu foarte prietenos și profesionist. Sloganul nostru este: ‘We are a team and we stand behind it’.

Dacă sunteți în căutare de articole sportive, o atmosferă plăcută, calitate superioară a produselor și serviciilor, totul la cele mai bune prețuri, Sport Vision este destinația dumneavoastră.

GRAFIC DESIGNER  -  SPORT VISION TRADING