Graduate & Intern Hiring - Part of our Talent Community

Honeywell - 1 poziție
Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

The Future Is What We Make It.

When you join Honeywell, you become a member of our global team of thinkers, innovators, dreamers and doers who do the things that make up the future. That means changing the way we fly, refueling planes in an environmentally friendly way, keeping buildings smart and safe, and even enabling breathing on Mars. Honeywell isn't just about making cool things. That's why all our employees have access to dynamic career opportunities in different fields and industries.Are you ready to help us shape the future?

Honeywell offers a wide range of opportunities to expand your career in areas such as sales, technical support or engineering services.

As we kick off our graduate and intern hiring, we have great career opportunities for you! We are currently inviting you to join our Talent Community for current or future positions that will be advertised this year.

If you would like to join our Talent Community, please register by clicking on the link below which is relevant to your interest. One of our recruitment consultants will contact you as soon as a suitable new position is available.

Important fields of study/disciplines:
  • Engineering
  • Sales
  • Customer Support
  • Human Resources

Descrierea jobului

We offer:

• A culture that fosters inclusion, diversity and innovation
• Market-specific training and personal development
• Career opportunities
• Experienced managers to support your professional development
• International working environment

If one of these is your dream role, then we'd love to hear from you!

https://careers.honeywell.com/us/en/home

We are an equal opportunity employer and value diversity in our company. We do not discriminate on the basis of race, religion, color, national origin, gender, sexual orientation, age, marital status, veteran status, or disability status.
We will ensure that people with disabilities are provided with reasonable accommodation to attend the application or interview, perform important job functions and receive other benefits and privileges of employment. Please contact us to request accommodation.

Descrierea companiei

Suntem o companie Fortune 100 care inventează și produce tehnologii pentru a aborda provocări dure legate de tendințele macro globale, cum ar fi siguranța, securitatea și energia. Cu aproximativ 122.000 de angajați Honeywell în întreaga lume, incluzând peste 19.000 de ingineri și oameni de știință, ne concentrăm neîncetat pe calitate, livrare, valoare și tehnologie în tot ceea ce facem și facem.

În cei peste 125 de ani de activitate, produsele și serviciile Honeywell s-au îmbunătățit și au salvat vieți. Ne mândrim cu mai multe companii predecesoare și munca inspiratoare a zeci de mii de oameni. In domeniul aerospațial cu Honeywell inovăm și integrăm mii de produse, software și servicii cu scopul de a promova și furniza cu ușurință experiențe de transport sigure, eficiente, productive și confortabile în întreaga lume. Tehnologia receptivă, de înaltă performanță, care satisface și depășește nevoile clienților de astăzi și de mâine fiind găsită pe aproape toate avioanele comerciale, de apărare și spațiale, iar turbocompresoarele Honeywell sunt utilizate de aproape toți producătorii de automobile și camioane din întreaga lume.

Ne mândrim cu tehnologii pentru casă și construcții prin oferirea unui software avansat care ajută proprietarii să rămână conectați și să controleze confortul, securitatea, sistemele de incendiu și purificare a aerului și a apei și care ajută proprietarii de clădiri și ocupanții să se asigure că instalațiile lor sunt sigure, confortabile și durabile. De asemenea, susținem productivitatea și siguranța a peste jumătate de miliard de lucrători din întreaga lume cu oferte precum computere mobile robuste, software și fluxuri de lucru cu voce activă, scanere de coduri de bare, soluții de imprimare, tehnologii de detectare a gazelor și echipament de protecție personală. Suntem pionieri în controlul, instrumentarea și serviciile de automatizare bazate pe software și lider global în proiectarea și crearea de produse chimice de înaltă calitate și sisteme bazate pe software pentru operarea în siguranță și cât mai eficient a instalațiilor industriale complexe prin Honeywell Performance Materials and Technologies.

La Honeywell ne implicăm în industria mondială de petrol și gaze oferind tehnologii de rafinare, petrochimice și de prelucrare a gazelor și servicii software și suntem pionieri în controlul, instrumentarea și serviciile de automatizare bazate pe software a Grupului Honeywell Process Solutions.

În România, Honeywell este prezent în București, Timișoara și Lugoj unde deținem peste 3 600 de angajați. Ne bazăm pe moștenirea substanțială, ne concentrăm pe creștere, inovație, experiență îmbunătățită a clienților și valoarea acționarilor. Misiunea și valorile de bază Honeywell au rămas consecvente încă de la început, bazându-ne pe viziune, credință și neîncetatul nostru impuls de îmbunătățire continuă. Suntem vizionarii unui viitor sigur, confortabil, mai curat și mai eficient, păstrându-ne credința fermă în puterea inovației. De mai bine de 100 de ani, inovăm și creăm ceea ce urmează.

Publicat 22 nov. 2021 Reactualizat 20 dec. 2021 Expiră 22 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.