Gestionar

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Cunostinte foarte bune legate de: materiale si accesorii
- Abilitati de comunicare;
- Adaptat la lucrul in echipa;
- Centrarea activitatii pe obtinerea rezultatului;
- Responsabilitate;
- Atentie

Descrierea jobului

Responsabilități:
- Responsabilitati legate de organizarea activitatii de depozitare si gestiune si primirea bunurilor in magazie
- Primirea bunurilor in magazie, conform documentelor justificative care insotesc materailele si produsele
- Predata zilnica a documentele insotitoare ale marfii primite catre responsabilul din departamentul financiar-contabilitate, pentru introducere in sistem informatic
- Depozitarea materialelor si produselor in urma finalizarii receptiei bunurilor intrate in magazie, asigurand conditii optime de pastrare si siguranta in vederea asigurarii integritatii acestora pana la eliberarea lor catre beneficiari.
- Asigurarea conditiile necesare pentru a preveni sustragerea si degradarea bunurilor, pentru pastrarea lor conform prescriptiilor tehnice si celor igienico-sanitare.
- Aplicarea de etichete de identificare pe fiecare produs, aranjate pe grupe de materiale pentru o evidenta operativa a bunurilor existente in magazie;
- Verificarea la sfarsitul lunii concordanta stocului scriptic cu stocul faptic in magazie
- Intocmirea de situatii cu bunuri fara miscare, cu miscare lenta, greu vandabile, limite minime sau maxime de stocuri, etc.
- Eliberarea bunurilor din magazie catre salariatii responsabili de efectuarea lucrarilor din hala doar pe baza intocmirii documentelor de iesire

Beneficii:
- Pachet salarial bazat pe experienta, cunostinte si performanta;
- Lucru intr-o echipa tanara si dinamica;
- Bonuri de masa;
- Dezvoltarea carierei intr-o companie cu un portofoliu mare de clienti care are peste 36 de mii de produse unice in peste 25 de tari.

Descrierea companiei

Suntem o firma producatoare tip tailor-made (la comanda) de mobilier comercial, POSM, semnalistica, Toteme, statii de benzinarie, display-uri, rafturi de tigari, standuri expizitionale, roof-tops cu peste 120 de specialisti in Design, Proiectare, Productie, Vanzari.

Publicat 2 iun. 2022 Expiră 2 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.