Publicat 14 Ian 2021 | Reactualizat 13 Feb 2021 | Expiră 14 Feb 2021

Gelatier - preparator înghețată

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

“La Romana dal 1947” a ajuns în Romania și se extinde prin deschiderea unor noi locații în București - Băneasa Mall și Brașov - Afi Mall!

Dacă ești pasionat de calitate, finețe și gust și vrei să devii maestru în arta preparării de gelato, ai oportunitatea de a învața de la cei mai buni meșteri gelatieri din lume, alăturându-te echipei de profesioniști “La Romana”.

Descrierea jobului

Cerințe:

  • Limba engleză nivel avansat;
sau
  • Limba italiană reprezintă un avantaj.
Ce oferim:
  • Odată intrat în echipa noastră vei urma un curs de pregătire profesională – “Gelatier -preparator gelato” – care va dura patru săptămâni la sediul companiei mamă din Italia;
  • Salariu motivant + tichete de masa

Descrierea companiei

„La Romana” s-a născut în inima centrului istoric din Rimini în 1947, luându-și numele de la fiica primului proprietar și fondator. Câțiva ani mai târziu, Vito Zucchi, moștenitorul familiei a preluat afacerea. Datorită imaginației sale bazate pe puținele ingrediente valabile la acea vreme, a creat o gamă largă de arome de calitate, care sunt regăsite și astăzi în gelateriile noastre.

Din acest motiv, oferim arome tradiționale preparate exclusiv cu produse selectate urmând rețetele din trecut.

Înghețata noastră artizanală întruchipează tradiția, inovația și calitatea.

„La Romana” este o experiență unică a gustului și un răsfăț. Artizani cu tradiție și pasiune din 1947, într-o continuă inovație și dezvoltare

Expirat
Gelatier - preparator înghețată  -  Rrl Gelato S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close