Functionar Administrativ

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Bune cunostinte de operare PC;
O buna cunoastere a pachetului MS Office si Excel;
Bune abilitati de introducere a datelor și abilități analitice dovedite;
Atentie la detalii si abilitatea de a respecta termenele limita;
Seriozitate, disponibilitate pentru o colaborare pe termen îndelungat;
Buna abilitati de comunicare verbala si scrisa;
Gandire analitica si atentie distributiva;
Cunostintele si experienta in contabilitate primara/de gestiune constituie un avantaj;
Cunostinte de limba engleza la nivel mediu constituie un avantaj;

Descrierea jobului

Gestioneaza bunuri administrative;
Gestioneaza evolutia comenzilor in curs si intocmeste rapoarte de informare;
Ofera suport administrativ pentru serviciile operationale (prelucrare si evidente documente, facturi);
Administreaza bunurile din gestiune (evidenta stocurilor, stabilirea necesarului de bunuri de aprovizionare, lansare comenzi pentru aprovizionare);
Sa asigura de comunicarea cu alte organizatii (curierat, relatia cu furnizorii si alte institutii);
Verifica existenta si valabilitatea documentelor necesare;
Gestioneaza apelurile primite și alte comunicații, organizeaza întâlniri și gestioneaza bazele de date;

Descrierea companiei

Vino si tu in echipa Superbet!

Fondat in 2008, Grupul Superbet - liderul pietei de retail din Romania, operează in 2019 o rețea de peste 1.200 de agenții și are peste 3.500 de angajați. Este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și unul din cei mai mari contribuabili la bugetul national, cu aproape 57 de milioane de euro plătite în 2018.

Superbet are printre acționari gigantul american, Blackstone, companie listată pe Bursa din New York (NYSE), cu active în administrare de peste 512 miliarde de dolari.

Misiunea Superbet este sa ofere entertainment si sa creasca nivelul adrenalinei pariorilor oferind produse unice cum ar fi: pariuri sportive cu cele mai bune cote si cea mai diversificata oferta de piata, bonusuri la castig, loterii intrenationale de pe toate continentele, pariuri live pentru care poti paria pe tot parcusrul evenimentului in desfasurare, pariuri pe curse de caini cu oportunitate de castig la fiecare minute, aparate de jocuri de ultima generatie si Jackpot national. Fiecare pariu Superbet devine o aventura in care pariorii isi pot transforma pasiune pentru sport in castiguri uriase.

Cu prezenta puternica in retail, compania ofera pe website-ul www.superbet.ro si pe aplicatia Superbet cele mai bune cote si cea mai variata oferta din domeniul pariurilor online, a jocurilor de tip sloturi, cazinourilor live, jocurilor virtuale, și loteriilor. In present, echipa Superbet numără peste 3500 de membri. Angajatii nostri au atitudinea unor sportivi care privesc fiecare provocare drept o sansa de a-si demonstra talentul, experienta și dorinta de a fi mai buni în fiecare zi.

Condus de o echipa cu experienta in domeniul jocurilor de noroc, Superbet este acum compania cu cea mai pronuntata ascensiune din domeniul Betting & Gaming din Europa Centrala si de Est, intreaga echipa concentrandu-se pe extinderea si consolidarea afacerii de pariuri sportive ata la nivel national cat si international.

Viziunea Superbet este sa devina numarul 1 in fiecare tara in care decide sa investeasca.

Cu un numar de peste 3000 de angajati, in echipa Superbet iti poti pune in valoare calitatile si te poti dezvolta professional, crescand in fiecare saptamana. Hai sa faci parte din echipa Superbet, lider Mondial in domeniul Betting&Gaming.

Publicat 28 iun. 2021 Reactualizat 27 iul. 2021 Expiră 28 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos