Front Desk Clinica Medicala

DONNA MEDPLUS SRL - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2500 - 3000 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Căutăm pentru poziția de Front Desk o persoană ambițioasă și plină de energie, care a lucrat anterior într-o recepție / call center de clinică medicală minim 1 an (avantaj major) și are experiență în relaționarea cu oamenii, empatizează cu ei, îi place să ajute și să găsească soluții la problemele lor.

Ne dorim ca noul sau noua noastră colegă:

1. Să fie o persoană cu atitudine pozitivă, să zâmbească și să fie placută, cu ea însăși și cu cei din jur;

2. Să comunice prietenos și cald, însă cu profesionalism.

3. Sa fie organizată și să poată lucra urmărind anumite proceduri și reguli.

Lucrăm în servicii medicale, așadar este foarte important să comunicăm cu empatie cu pacienții noștri, pentru a îi ajuta să se liniștească în timpul vizitei.

A oferi ajutorul unui pacient sau unei colege, chiar și în situații deosebite, neprevăzute, este cel mai frumos semn de a arăta implicare și faptul că ne pasă, iar asta ajută pe toată lumea să plece acasă bucuroasă și cu zâmbetul pe buze :)

Descrierea jobului

Ce o sa facă această persoană?

1. Va întâmpina și înregistra pacienții veniți la programare și va încasa serviciile medicale efectuate în clinică.

2. Va oferi informații pacienților și îi va ajuta cu programări, modificări ale acestora sau confirmări.

3 Va efectua alte task-uri secundare ce țin de bunul mers al activității recepției.


Ce oferim?

1. un pachet salarial competitiv

2. mediu de lucru prietenos, dinamic și orientat către performanță

3. oportunități de dezvoltare profesională

4. alte cadouri și surprize

Locul de muncă este în București la:

* Clinica Donna Medical Center Pipera - Barbu Văcărescu - str. George Constantinescu, nr. 2-4, sector, chiar lângă Metrou Pipera.

Programul îl vom discuta la interviu.

Cum și până când să aplici? Cât mai repede! Nu există un termen limită pentru a aplica și fii sigur(ă) că dacă vezi acest anunț, suntem în plină perioadă de recrutări, așadar stabilim interviurile de angajare în ordinea sosirii CV-urilor.

Succes! Echipa Donna Medical Center

Descrierea companiei

Povestea Donna Medical Center a început în anul 2011, când pasiunea doamnei dr. Elena Claudia Teodorescu pentru imagistica sânului și dorința de a salva cât mai multe femei - cu ajutorul unui diagnostic corect, pus la timp - au dat naștere primului Centru de Excelență în Sănătatea Femeii din România. Astfel, a apărut Donna Medical Center Traian. În cei 10 ani de activitate am oferit, zi de zi, o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, într-un cadru cald și intim, unde pacientele să se poată relaxa și scăpa, astfel, de anxietatea tipică controlului medical. Suntem recunoscuți ca Centrul de Excelență în Imagistica Sânului, Ecografie și RMN, datorită profesionalismului și supraspecializării echipei medicale, de care suntem foarte mândri: peste 200.000 de paciente diagnosticate cumulat, mii de vieți salvate și cazuri tratate cu succes. Pentru a ne respecta promisiunea de a vă depăși constant așteptările și de a fi din ce în ce mai buni în ceea ce facem, am lansat, la începutul anului 2019, cea de-a doua clinică Donna Medical Center, în Pipera, unde oferim servicii medicale de ambulator și imagistică avansată.

Donna Medical Center. Ești Stăpână pe Sănătatea Ta.

Publicat 4 oct. 2021 Reactualizat 1 nov. 2021 Expiră 3 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos