Publicat 23 Mar 2020 | Reactualizat 20 Apr 2020 | Expiră 23 Apr 2020

FOTOGRAF / AGENT VÂNZĂRI PENTRU COLABORARE

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- persoană responsabilă, pasionată de fotografie, cu bune abilități de comunicare;
- experiența anterioară în domeniul vânzărilor constituie avantaj
- cunoștințe de bază PC (navigare Internet, constituie avantaj Adobe Photoshop );
- permis de conducere categoria B și autoturism;
- laptop/PC, conexiune rapida la internet

În cazul în care candidatul nu a mai lucrat în domeniul foto, va beneficia de un curs gratuit de instruire la sediul firmei noastre, iar în urma promovării acestuia va dobândi toate cunoștințele necesare pentru realizarea fotografiilor de studio. De asemenea, angajatul va beneficia de studio foto mobil ( dacă nu deține propria aparatură necesară) precum și de telefon mobil din partea companiei noastre.

Descrierea jobului

- promovarea produselor companiei în școli și/ sau grădinițe (mape și albume foto) pentru diverse ocazii: prima zi de scoală, Crăciun/Paște, Mărțișor/ 8 martie, 1 Iunie/Absolvire;
- efectuarea fotografiilor în urma comenzilor obținute din promovarea produselor
Fotografiile se vor realiza în cadrul școlilor/grădinițelor cu ajutorul studioului mobil din dotare. În cazul în care candidatul nu are aparatura necesară, compania noastră vă va pune la dispoziție un studio foto mobil. Ulterior, imaginile trebuie prelucrate fiind preluate de către societatea noastră în vederea procesării, ambalării și expedierii către clienți.
- perioada de colaborare coincide cu perioada campaniilor foto.

Câștigurile realizare de către angajat sunt semnificative și reprezintă un procent din încasări.

Descrierea companiei

S.C. Mamiaprest S.R.L., cunoscută sub numele de FotoExpres Reşiţa este înfiinţată în 1994, are sediul în Reşiţa, judeţul Caraş-Severin şi este în prezent unul dintre liderii în domeniul foto din România.
Ne ocupăm de tot ce este legat de fotografie inclusiv personalizări de diverse obiecte (cristale, perne, căni, medalioane, tricouri, etc.). Efectuăm photobookuri, mape foto, tablouri pe pânză şi obiecte personalizate. Principalii nostri colaboratori sunt instituţiile de învăţământ din ţară.

Expirat
FOTOGRAF / AGENT VÂNZĂRI PENTRU COLABORARE  -  FOTOEXPRES Digital SC MAMIAPREST SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close