Fochist

PepsiCo - 1 poziție
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • Atestat/calificare profesionala: autorizatie ISCIR – fochist pentru cazane de abur si de apa fierbinte;
  • Experienta profesionala minima pe un post similar.

Descrierea jobului

​Urmareste si asigura buna functionare a cazanelor de abur, distributia acestora catre punctele de lucru, precum si buna functionare in parametrii proiectati a compresoarelor de 40 Bar, compresoarelor de aer de 8 Bar si a vaporizatoarelor de CO2:
  • Repara si efectueaza revizii ale echipamentelor si instalatiilor de utilitati, de gaze naturale, de abur, de producerea apei calde, de aer comprimat;
  • Asigurara functionarea echipamentelor la parametrii recomandati de producator in vederea realizarii planului de productie.

Program lucru: 12h/zi, in schimburi

Transport asigurat din Bucuresti si zonele limitrofe

Descrierea companiei

Misiunea noastră este să creăm mai multe zâmbete cu fiecare sorbitură și fiecare ronțăială.

Cine suntem? Suntem unul dintre liderii globali din piața băuturilor răcoritoare și a snacks-urilor. Într-un cuvânt: PepsiCo.

Din 2013, suntem atestați drept Angajator de Top la nivel local, un etalon pentru întreaga industrie pentru modul în care ajutăm profesioniștii să-și construiască o carieră de succes, pentru modul în care investim în tinerele talente și, mai ales, pentru cultura organizațională în care fiecare este încurajat să fie autentic. Succesul PepsiCo constă în echipe diverse, în care pasiunea, integritate și ambiția de a fi printre cei mai buni formează The PepsiCo Way.

Află mai multe despre provocările lansate de PepsiCo pe întreg globul pe www.pepsicojobs.com .

Publicat 16 nov. 2021 Reactualizat 14 dec. 2021 Expiră 16 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.