Florist Departamentul de Livrari

SC COMGABY MOLN SRL 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Te provoc să îmbrățișezi oportunitatea de a veni în echipa noastră și de a-ți petrece ziua într-o mare de flori multicolore și colegi care te asigur că-ți vor ține buna dispoziție la un nivel ridicat. Îți oferim un loc de muncă plin de culoare, prospețime și care îți oferă totodată oportunitatea de a-ți pune în practică creativitatea și atenția la detalii.
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă care să îți testeze creativitatea și care nu te va ține pe scaun, te așteptăm să vii pe postul nostru de Designer floral în departamentul nostru de Livrări. Aici vei avea ocazia ca prin munca ta să aduci zâmbetul pe buzele tuturor celor care primesc un buchet sau un aranjament făcut de tine.
Ne-am dori să fii o persoană implicată, organizată şi în acelaşi timp pasionată de arta florilor și a frumosului.
Ne așteptăm ca noul nostru coleg sau noua noastră colegă să fie atent sau atentă la detalii şi să își dorească perfecţionare continuă.
Aşteptăm de la tine seriozitate şi dorinţă de muncă, iar de experienţa ta în domeniu ne ocupăm noi!Descrierea jobului

Descrierea jobului
Împreună cu echipa noastră de la livrări, te vei ocupa de gestionarea marfii din depozit, te vei asigura că depozitul este bine organizat și bineînțeles vei fi om de bază în ceea ce privește pregătirea buchetelor care urmează a fi livrate.
Nu-ți fă griji, în această perioadă te vom învăţa cum se face recepţia, inventarierea şi menţinerea mărfii, pentru ca florile să se păstreze în cele mai bune condiții și să fie mereu gata de livrare pentru a face o bucurie clienților.
Ne vom ocupa chiar și de învățarea ta pe partea de facturi, de la realizarea și până la introducerea lor în sistem. Dar, cel mai important, ne vom asigura că realizarea buchetelor de flori va deveni activitatea ta preferată!
Dacă te-am convins și crezi că te mulezi pe cerințele noastre, nu ezita să aplici, pentru că noi abia așteptăm să ne cunoaștem!

Descrierea companiei

Magnolia este cea mai mare reţea de florării din ţară. Acum ne extindem şi mai mult, la nivel naţional. Echipa este punctul nostru forte şi ne place să investim în oameni!

Mai mult decât flori, noi livrăm emoţii şi trăiri intense celor dragi!

Lucrăm într-un domeniu dinamic, cu perioade solicitante, dar este frumos la noi, iar oportunităţile de avansare apar în urma eforturilor depuse, ne dorim să creştem împreună!

Dacă îţi plac provocările, te aşteptăm în echipa noastră!
Publicat 23 Aug. 2022 Reactualizat 4 Oct. 2022 Expiră 8 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.