Fire and Security Field Engineer

Honeywell - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Join a team recognized for leadership, innovation and diversity
The future is what we make it.


When you join Honeywell, you become a member of our global team of thinkers, innovators, dreamers and doers who make the things that make the future. That means changing the way we fly, fueling jets in an eco-friendly way, keeping buildings smart and safe and even making it possible to breathe on Mars.
Working at Honeywell isn’t just about developing cool things. That’s why all our employees enjoy access to dynamic career opportunities across different fields and industries.

Are you ready to help us make the future?

Descrierea jobului

Responsibilities:
Be fully aware of the Honeywell systems and products (Supervisor software, Low Voltage systems)
Evaluate customer documentation, understand design basics and clarify design details with the customers and/or their subcontractors/consultants
Application programming and providing feedback to the programmers of errors and changes that were required due to site based conditions
Graphical interface software installation, configuration and programming
Supervise Honeywell subcontractors (if necessary) at site
System test and commissioning at site
Participate in and document factory acceptance tests
Documenting and recording all the on site activities including meetings, supervision, commissioning, training, acceptance as per Honeywell quality assurance system.

Qualifications:
Bachelor degree in any related field (Electrical Engineer, Security Engineer)
Excellent communication skills with customers and team members
English language knowledge
Driving license - B category
Willingness to travel around Romania (mostly Bucharest)
Knowledge of IT (MS Windows Server, MS SQL, Networks, HyperV, Microsoft Office etc.) is appreciated
Experience on Honeywell products; Fire: ESSER, XLS80, Notifier, Access: TEMA, ProWatch; Intrusion: Galaxy, CCTV: Maxpro is appreciated
Previous exposure to a site-based construction environment
Experience in working on medium/large building automation projects
Following certifications are highly preferred:

Proiectarea sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu: Proiectant sisteme de securitate/215119 (214319)
Instalarea și întreținerea sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu: Inginer sisteme de securitate/215222 (214438) și/sau Tehnician pentru sisteme și instalații de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu/742105 (724205) și/sau Tehnician pentru sisteme de detecție, supraveghere video, control acces/352130 (313210)

We offer:
A culture that fosters inclusion, diversity and innovation
Market specific training and ongoing personal development
Career growth opportunities
Experienced leaders to support your professional development
International work environment

If this is your dream role, then we'd love to hear from you.

We are an equal opportunity employer and value diversity at our company. We do not discriminate based on race, religion, color, national origin, gender, sexual orientation, age, marital status, veteran status, or disability status.
We will ensure that individuals with disabilities are provided reasonable accommodation to participate in the job application or interview process, to perform crucial job functions, and to receive other benefits and privileges of employment. Please contact us to request accommodation.

Descrierea companiei

Suntem o companie Fortune 100 care inventează și produce tehnologii pentru a aborda provocări dure legate de tendințele macro globale, cum ar fi siguranța, securitatea și energia. Cu aproximativ 122.000 de angajați Honeywell în întreaga lume, incluzând peste 19.000 de ingineri și oameni de știință, ne concentrăm neîncetat pe calitate, livrare, valoare și tehnologie în tot ceea ce facem și facem.

În cei peste 125 de ani de activitate, produsele și serviciile Honeywell s-au îmbunătățit și au salvat vieți. Ne mândrim cu mai multe companii predecesoare și munca inspiratoare a zeci de mii de oameni. In domeniul aerospațial cu Honeywell inovăm și integrăm mii de produse, software și servicii cu scopul de a promova și furniza cu ușurință experiențe de transport sigure, eficiente, productive și confortabile în întreaga lume. Tehnologia receptivă, de înaltă performanță, care satisface și depășește nevoile clienților de astăzi și de mâine fiind găsită pe aproape toate avioanele comerciale, de apărare și spațiale, iar turbocompresoarele Honeywell sunt utilizate de aproape toți producătorii de automobile și camioane din întreaga lume.

Ne mândrim cu tehnologii pentru casă și construcții prin oferirea unui software avansat care ajută proprietarii să rămână conectați și să controleze confortul, securitatea, sistemele de incendiu și purificare a aerului și a apei și care ajută proprietarii de clădiri și ocupanții să se asigure că instalațiile lor sunt sigure, confortabile și durabile. De asemenea, susținem productivitatea și siguranța a peste jumătate de miliard de lucrători din întreaga lume cu oferte precum computere mobile robuste, software și fluxuri de lucru cu voce activă, scanere de coduri de bare, soluții de imprimare, tehnologii de detectare a gazelor și echipament de protecție personală. Suntem pionieri în controlul, instrumentarea și serviciile de automatizare bazate pe software și lider global în proiectarea și crearea de produse chimice de înaltă calitate și sisteme bazate pe software pentru operarea în siguranță și cât mai eficient a instalațiilor industriale complexe prin Honeywell Performance Materials and Technologies.

La Honeywell ne implicăm în industria mondială de petrol și gaze oferind tehnologii de rafinare, petrochimice și de prelucrare a gazelor și servicii software și suntem pionieri în controlul, instrumentarea și serviciile de automatizare bazate pe software a Grupului Honeywell Process Solutions.

În România, Honeywell este prezent în București, Timișoara și Lugoj unde deținem peste 3 600 de angajați. Ne bazăm pe moștenirea substanțială, ne concentrăm pe creștere, inovație, experiență îmbunătățită a clienților și valoarea acționarilor. Misiunea și valorile de bază Honeywell au rămas consecvente încă de la început, bazându-ne pe viziune, credință și neîncetatul nostru impuls de îmbunătățire continuă. Suntem vizionarii unui viitor sigur, confortabil, mai curat și mai eficient, păstrându-ne credința fermă în puterea inovației. De mai bine de 100 de ani, inovăm și creăm ceea ce urmează.

Publicat 27 apr. 2022 Reactualizat 25 mai 2022 Expiră 27 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.