Farmacist Veterinar

Oraș de lucru
Studii
Departamente
Salariu 500 EUR
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Pentru noi angajatul ideal ar trebui sa aiba studii medii sau superioare in domeniul veterinar(asistent/tehnician veterinar sau medic veterinar) si sa fie o persoana interesata permenent de a invata lucruri noi si de a fi deschis pregatirii continue.

Ne dorim un angajat care:
- să relaționeze cu clienţii pe segmentul produselor farmaceutice si de petshop ( medicamente, produse biologice, fitosanitare, hrana, accesorii etc);
- să aiba o atitudine pozitiva orientata spre satisfacerea clientilor;
- să aiba idei constructive pentru creşterea portofoliului de clienţi şi pentru fidelizarea acestora, având capacitatea de a lucra independent, dar şi in echipă;
- sa fie organizat și capabil sa isi duca la bun sfarsit cerintele de serviciu la timp;
- sa fie dispus sa invete in mod continuu.

Descrierea jobului

Activitati specifice comertului en-detail cu produse farmaceutice veterinare si de petshop.
Adresa punctului de lucru: Sector 2, Bucuresti

Beneficii:
- salariu negociabil si renegociabil periodic in functie de performante;
- flexibilitatea in alegerea orelor/zilelor libere/concediului de odihna;
- mediu de lucru placut si confortabil;
- nu sunt solicitate ore suplimentare.


Compania noastra combate in mod activ orice forma de discriminare (in functie de sex, religie, etnie etc) si promoveaza libertatea de exprimare si drepturile individuale ale angajatilor.

Responsabilitati:
-Capacitate de efort fizic si intelectual;
-Invatarea, promovarea şi vanzarea produselor intr-o maniera profesionista;
-Creşterea Portofoliului de clienţi şi fidelizarea acestora;
-Respectarea regulilor interne privind buna desfasurare a activitatii;
-Receptionarea marfurilor;
-Pregatirea produselor pentru vanzare (scoatere din depozit, etichetare, aranjare la raft);
-Mentinerea unor relatii pozitive cu colectivul firmei.

Descrierea companiei

WETER CUT reprezina o companie careia i-au fost puse bazele cu 20 de ani in urma, avand ca obiect de activitate Serviciile Veterinare integrate - Cabinet Veterinar, Farmacie Veterinara, Magazin pentru Animale, Cosmetica felina/canina.
Intemeietorul clinicii a fost Dr. CUTULEA COSTEL, Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti, promotia 1974. Intreaga sa activitate profesionala a fost marcata de convingerea ca numai printr-o cloaborare activa cu proprietarii, medicul veterinar poate contribui decisiv in asigurarea bunastarii animalelor de companie.
Dupa doua decenii, intreg colectivul a ramas dedicat valorilor initiale, punand accent pe relatia pozitiva cu clientii si oferirea unor servicii de calitate.
Farmacia noastra este un punct de reper pe piata produselor medicale veterinare din Bucuresti (si nu numai), reusind sa aiba disponibila o gama extrem de diversificata de medicamente precum si de produse pentru ingrijirea animalelor.
Gratie experientei indelungatate, dar si pregatirii continue WETER CUT a devenit in timp, nu doar un furnizor de produse si servicii , ci mai ales o sursa de informatii utile ce promoveaza preventia, sanatatea animalului si satisfactia clientului.
Publicat 25 iun. 2022 Expiră 25 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.