Expert Performanță și Excelență Operațională (166825)

Delgaz Grid S.A. - 1 poziție
Oraș de lucru
Bacau, Iasi și alte 2
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

 • Educație necesară: Studii superioare (finalizate cu examen de licență), instruiri în domeniul Managementul Calităţii/ Project Management/ Excelenţă Operaţională
 • Cunoştinţe limbi străine: Engleză (nivel conversaţional)
 • Cunoştinţe IT: Deprinderi utilizare MS Office
 • Experiență profesională: Minim 3 ani în cadrul unei companii multinaţionale în domeniul consultanţă/ training, managementul calității sau în domeniul tehnic/ utilităţi/ servicii financiare/ telecomunicaţii, în domeniul excelenței operaționale și/ sau de auditor sisteme de management
 • Altele: Permis de conducere categoria B

Descrierea jobului

 • Realizezi analize și faci observații și propuneri pe baza acestor analize în domeniul managementului performanței
 • Participi la desfăşurarea proiectelor de Performanță și Excelenţă Operaţională din cadrul organizației
 • Contribui activ la selectarea şi prioritizarea ideilor de îmbunătăţire continuă, la alinierea proiectelor de Performanță și Excelenţă Operaţională cu strategia companiei, la obiectivele definite pe procese, în fiecare entitate organizațională
 • Oferi transfer de cunoştinţe/ know-how privind monitorizarea performanței și iniţiativele de îmbunătăţire continuă, îndrumare metodologică şi de utilizare a instrumentelor de lucru specifice Performanței și Excelenţei Operaţionale și oferi sprijin în dezvoltarea profesională (rol de mentor şi coach) a agenţilor de schimbare
Realizezi și alte sarcini care decurg în mod natural din rolul tău, adaptate la cunoștințele și abilitățile tale

Ce îți oferim noi
 • Îți oferim mai mult decât un salariu: Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum căsătoria, 1 iunie iar lista continuă. Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță. Dacă locuiești prea departe de sediu, te ajutăm cu decontarea transportului.
 • Plătești ușor cu tichetele de masă: Ai tichetele încărcate pe un card de masă cu care poți să plătești contactless.
 • Lucrezi cu plăcere, sănătos și în siguranță: Ai o asigurare medicală privată. Dacă îți schimbi ochelarii de vedere, noi acoperim o parte din valoarea lor. Pe durata pandemiei poți lucra și de acasă, dacă aria în care activezi îți permite acest lucru. Noi scriem acest anunț de acasă. Unii dintre noi lucrăm și pe teren, dar în siguranță.
 • Primești două pensii după ce nu vei mai lucra: E posibil. Prin pensia facultativă vei avea un venit suplimentar, pe lângă pensia din sistemul public.
 • Ești plătit dublu ca să mergi în vacanță: Da, ai citit bine. Ai o primă de vacanță! În plus, ai parte de mai multe zile libere decât angajații altor companii. După ce te întorci din concediu, noi îți decontăm o parte din valoarea serviciilor turistice.
 • Punem accent pe dezvoltare: Te dezvolți în continuare, alături de noi, prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi.

Descrierea companiei

Imaginează-ți cum ar fi dacă ideile tale ar fi ascultate și ai avea șansa să le pui în practică. Să ai oportunitatea să te dezvolți într-un mediu internațional alături de oameni care vor deveni mai mult decât colegi. Impactul pe care îl vei aduce va avea un efect în comunitate și pentru mediul înconjurător. Suntem peste 6000 de colegi in România, de 15 ani distribuim și furnizăm electricitate, gaze naturale și oferim soluții energetice. La E.ON vei găsi un mediu de lucru stabil și sigur pentru tine orientat către client. Prinde oportunitatea de a te specializa în domeniul care ți se potrivește sau de a deprinde cunoștințe și abilități în domenii noi. Tu alegi. Noi ne străduim să iți fie bine.
Publicat 22 nov. 2021 Reactualizat 20 dec. 2021 Expiră 22 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.