Publicat 07 Mar 2019 | Reactualizat 04 Apr 2019 | Expiră 07 Apr 2019

EXECUTIVE CHEF (BUCATAR SEF)

1 post
Expirat
O persoana dinamica, creativa, mereu preocupata de calitate, cu un bun spirit de echipa dar si un puternic leadership in managementul echipei sale.
Foarte bune cunostinte despre bucatarie si despre produsele folosite.
Bun organizator, riguros, educat si onest, cu simtul responsabilitatii si al igienei.
Rezistent psihic si nervos, stapan pe sine insusi. Detaliile esentiale se pot vedea in pesterul care insoteste anuntul.
Mai multe detalii la interviu.
Nu toti aplicantii pot fi programati pentru interviu, doar candidaturile selectate. Hotel 4*, marca a grupului francez Accor, lider mondial in industria turismului si a serviciilor, cu 204 camere, 2 restaurante si bar, va propune sa va alaturati unei echipe tinere, dinamice, dedicata serviciului fata de client. Va oferim salariu si beneficii atractive, in functie de experienta si profilul candidatului, formare profesionala pe parcursul activitatii, servicii medicale gratuite in cadrul hotelului, o evolutie a carierei in cadrul hotelului Pullman Bucuresti, Accor Romania si Accor International, un climat social agreabil si conditii bune de munca.
Expirat
EXECUTIVE CHEF (BUCATAR SEF)  -  WORLD TRADE CENTER BUCURESTI - S.A. / HOTEL PULLMAN

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close